اعظم گلزارمنش :
مواد لازم برای 4 نفر
ميگو.................. 16 عدد درشت
نمك و فلفل............... به ميزان لازم
كره...................... 30 گرم
پياز خرد كرده................ 1 عدد متوسط
فلفل دلمهاي خرد كرده............. 1عدد كوچك
آرد........... 1 قاشق سوپخوري
شير............ يك چهارم پيمانه
ماهي دودي بدون تيغ و خرد كرده............... 150 گرم
سس مايونز.............1 قاشق سوپخوري
پنير موزارلا رنده كرده................. 100گرم
بیشتر بخوانید:
خورشت باقلا قاتق؛ خوشمزهترین غذای رشت
کباب ترش ؛ خوشمزه ترین غذای گیلان
روش تهیه
پوست و سر ميگوها را جدا سازيد و آن را تميز كنيد. آنگاه شكافي در ميگو ايجاد كنيد و روده آن را خارج نمائيد. حالا در قابلمة مناسبي آب و قدري نمك بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا بجوش آيد. سپس ميگوها را به مدت يك دقيقه بجوشانيد و بعد در آبكش بريزيد. اينك قسمت انتهايي ميگو را با كارد تيزي شكاف دهيد و باز كنيد، كنار بگذاريد. در تابة مناسبي كره و پياز را بريزيد و روي اجاق بگذاريد تا پياز نرم و سبك شود. سپس فلفل دلمهاي را بيفزائيد و يك دقيقه تفت دهيد. اينك آرد را اضافه كنيد و قدري ديگر مواد را تفت دهيد. حالا شير را افزوده و از روي حرارت برداريد. سپس ماهي، نمك، فلفل و سس مايونز را بيفزائيد و مخلوط كنيد. ميگوهاي باز شده را با اين تركيب پر كنيد و رويش پنير بپاشيد و در سيني پخت قرار دهيد. اكنون میگوها را در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد به مدت تقريبي 20 دقيقه بپزيد.
بیشتربخوانید:
خواص ميگو
رادیکالهای آزاد به DNA و غشاهای سلولی آسیب میرسانند که این مسئله به پیری زودرس و بیماری منجر میشود. ثابت شده است آنتی اکسیدانی که رنگدانهی رنگ اولیهی میگو را فراهم میکند، به کاهش التهاب که یکی از عوامل مهم در پیری و ابتلا به بیماری است، کمک میکند.