Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:53

21
آذر
طرز تهیه خورش مرغ و انار

طرز تهیه خورش مرغ و انار

خورش مرغ و انار یک غذای شمالی است که طعم متفاوتی با خورش‌های مرغ معمولی دارد. اگر از خوردن غذاهای ترش و ملس لذت می‌برید، از این غذا نیز استقبال خواهید کرد، زیرا حاوی دانه‌های انار و رب انار است.

یکی از غذاهای خوشمزه‌ای که بیشتر افراد از خوردن آن استقبال می‌کنند، خورش مرغ است، اما از طرفی این خورش، غذایی تکراری محسوب می‌شود. شما می‌توانید با مقداری سلیقه و خلاقیت این ظاهر و طعم تکراری را از بین ببرید و یکی از بهترین گزینه‌ها برای این کار، استفاده از میوه‌های موجود در هر فصل است. خورش مرغ و انار از آن غذاهایی است که مهمانان شما را شگفت‌زده خواهد کرد و  تا مدت‌ها از طعم و ظاهر بی‌نظیر آن صحبت خواهند کرد. این غذای خوشمزه و خوش‌رنگ به دلیل وجود انار در خود، گزینه بسیار مناسبی برای مهمانی شب یلداست. اگر دوست دارید با مواد اولیه و طرز تهیه این خورش آشنا شوید با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ و انار

موادی که برای تهیه این خورش لازم دارید در جدول زیر شرح داده شده است. این مقدار برای دو تا سه نفر کافی است و شما می‌توانید مقدار آن را با حفظ نسبت مواد به یکدیگر کم یا زیاد کنید.

مواد لازم
مرغ 
۶۰۰ گرم
پودر سیر  نصف قاشق مرباخوری
سیر سه حبه
انار دانه شده یک پیمانه
پیاز یک عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
رب انار  یک چهارم پیمانه
زعفران (در صورت تمایل)
به مقدار لازم

 

چند نکته:

  • منظور از پیمانه لیوان فرانسوی دسته‌دار است.
  • بهتر است از اناری استفاده کنید که هسته‌های آن نرم باشند تا فرد را در خوردن آن به مشکل نیندازد.
  •  با اینکه می‌توان از هر قسمت مرغ در این خورش استفاده کرد، اما پیشنهاد می‌کنیم تنها از ران مرغ استفاده کنید، زیرا خوش‌طعم‌تر بوده و ظاهری مجلسی‌تر دارد.

 

طرز تهیه خورش مرغ و انار خوشمزه

دستور تهیه این خورش مشابهت زیادی به خورش مرغ مجلسی دارد و تنها به ۶۰ تا ۹۰ دقیقه وقت برای آماده سازی و تهیه آن نیاز دارید. تنها کافی است، مراحل ذکر شده در پایین را با دقت انجام دهید:

  1. مرغ تمیز و شسته شده را در تابه‌ای با مقداری روغن برای ده دقیقه تفت دهید.
  2. سپس مرغ را از تابه بیرون بیاورید و پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید تا کمی نرم شود. در این مرحله می‌توانید در صورت لزوم مقداری روغن اضافه کنید.
  3. پس از اینکه پیاز سرخ و طلایی شد، سیر له شده، نمک، فلفل، پودر موسیر و زردچوبه را به آن اضافه کنید و برای دو دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا مزه خود را به یکدیگر بدهند.
  4. در این مرحله زعفران و رب انار را به مخلوط سیر و پیاز خود اضافه کنید و حرارت تابه را ملایم نگه دارید تا رب انار نسوزد.
  5. پس از چند دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و محتویات آن را داخل قابلمه‌ای مناسب بریزید.
  6. مرغ‌های سرخ شده را داخل قابلمه گذاشته و به آن مقداری آب سرد اضافه کنید؛ به طوری که دو سوم مرغ‌ها در آب باشند.
  7. حرارت را تا به جوش آمدن آب داخل خورش زیاد نگه دارید، سپس حرارت را به حالت ملایم برگردانید تا مرغ‌ها به آرامی بپزند.
  8. پس از گذشت بیست دقیقه دانه‌های انار را اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد و آب خورش غلیظ گردد.

خورش مرغ و انار شما آماده است. این خورش را با برنج زعفرانی سرو کنید.

 

خورش مرغ به همراه انار

 

چند نکته مهم:

  • برای داشتن مزه‌ای بهتر توصیه می‌کنیم از  رب انار ترش استفاده کنید.
  • پس از اضافه کردن دانه‌های انار به خورش خود، درب قابلمه را نگذارید، زیرا باعث سفید شدن دانه‌ها می‌گردد.
  • در صورتی که دسترسی به دانه‌های انار ندارید، می‌توانید آن را حذف کرده و در عوض رب انار را دو برابر کنید.
  • برای تزیین بیشتر این خورش می‌توانید از خلال پسته کمک بگیرید.

 

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه خورش مرغ و انار را به شما آموزش دادیم. این غذا اصلیت مازندرانی داشته و شباهت زیادی به خورش ناردون دارد.

برچسب ها: خورش مرغ و انار، طرز تهیه خورش مرغ و انار، خورش آلو با مرغ و رب انار، خورش مرغ و انار دانه تعداد بازديد: 674 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز