Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:19

6
بهمن
طرز تهیه تاوا کباب خوشمزه و مخصوص تبریزی

طرز تهیه تاوا کباب خوشمزه و مخصوص تبریزی

در گزارش زیر طرز تهیه تاوا کباب را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش بیتوته، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه تاوا کباب آشنا کنیم.

مواد لازم برای تاوا کباب برای ۵ نفر:

پیاز ................۱ عدد

گوشت چرخ کرده............ (مخلوط گوسفند و گوساله) ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل........... به میزان لازم

زعفران حل کرده.......... ۱ قاشق چایخوری

روغن............. به میزان لازم

رب گوجه فرنگی............ ۱ قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی حلقه کرده.................. ۳ عدد

بیشتربخوانید:

جوجه کباب هاوایی + طرز تهیه

 

 


طرز تهیه تاوا کباب:

ابتدا پیاز را رنده کنید. حالا با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زعفران ورز دهید تا مایه‌ی یکدست و چسبنده‌ای بدست آید.

آنگاه هر بار از گوشت به اندازه‌ی یک گردو بردارید و بین دو کیسه‌ی نایلونی بگذارید و آن را تخت و صاف کنید.

اینک در تابه‌ی مناسبی روغن بریزید و روی اجاق بگذارید و گوشت را در آن سرخ کنید، اکنون رب گوجه فرنگی را در تابه قدری تفت دهید، کباب‌ها را در تابه بچینید و روی آن گوجه فرنگی‌ها را قرار دهید.

سپس در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم بپزید.

 

بیشتربخوانید:

جوجه کباب سرکه‌ای + طرز تهیه

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست

 

 

برچسب ها: کباب، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 209 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز