Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 14:26

8
آذر
ترشی بادمجان و قارچ

ترشی بادمجان و قارچ

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و ریز خرد کنید. آن‌گاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و بادمجان را در آن تفت دهید. حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس سیر‌، نمک و هر دو فلفل را به مواد درون تابه بیفزائید و مخلوط کنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

بادمجان.......... 1 کیلوگرم

روغن زیتون............ 100 میلی‌لیتر

قارچ ریز خرد کرده 500 گرم

سیر پوست کنده و خرد کرده..............1 پونه

نمک2 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه................. 1 قاشق چایخوری

فلفل قرمز.............یک‌دوم قاشق سوپخوری

سرکه.................1 لیتر (4 پیمانه)

 

 

بیشتربخوانید:

 

روش تهیه

پوست بادمجان‌ها را بگیرید و ریز خرد کنید. آن‌گاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و بادمجان را در آن تفت دهید. حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس سیر‌، نمک و هر دو فلفل را به مواد درون تابه بیفزائید و مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید. همینکه مخلوط فراهم کرده خنک شد، آن را در شیشه استریل کرده مناسبی بریزید و سرکه را به آن بیفزائید اکنون در شیشه را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک نگه دارید. این ترشی پس از 3 روز قابل مصرف می‌باشد.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سیر ترشی

طرز تهیه ترشی فلفل دلمه‌ای کبابی

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

 

 

برچسب ها: ترشی، آموزش آشپزی، ترشی قارچ، طرز تهیه ترشی قارچ، ترشی قارچ و بادمجان تعداد بازديد: 285 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز