تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
بادمجان.......... 1 کیلوگرم
روغن زیتون............ 100 میلیلیتر
قارچ ریز خرد کرده 500 گرم
سیر پوست کنده و خرد کرده..............1 پونه
نمک2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه................. 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز.............یکدوم قاشق سوپخوری
سرکه.................1 لیتر (4 پیمانه)
بیشتربخوانید:
روش تهیه
پوست بادمجانها را بگیرید و ریز خرد کنید. آنگاه روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید و بادمجان را در آن تفت دهید. حالا قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس سیر، نمک و هر دو فلفل را به مواد درون تابه بیفزائید و مخلوط کنید و پس از 5 دقیقه، تابه را از روی حرارت بردارید. همینکه مخلوط فراهم کرده خنک شد، آن را در شیشه استریل کرده مناسبی بریزید و سرکه را به آن بیفزائید اکنون در شیشه را محکم ببندید و ترشی را در جای خنک نگه دارید. این ترشی پس از 3 روز قابل مصرف میباشد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سیر ترشی
طرز تهیه ترشی فلفل دلمهای کبابی
طرز تهیه ترشی تخم مرغ