امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی تخم مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
چغندر قرمز............... ۴۲۵ گرم
شکر قهوهای................. ۵۰ گرم
آب (آب سرد)............. ۱/۲ فنجان
سرکه............... ۱/۲ فنجان
میخک.............. ۴ عدد
نمک............ ۱/۲ قاشق چای خوری
چوب دارچین (کوچک).............. ۱ عدد
تخم مرغ (آب پز شده) تخم مرغ................ ۶ عدد
طرز تهیه:
شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.
چغندرها را اضافه کرده و ۲ دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.
پوست تخم مرغهای آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل ۵ روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.
منبع: آشپزیها