Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 16:41

15
مهر
طرز تهیه ترشی تخم مرغ

طرز تهیه ترشی تخم مرغ

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ترشی تخم مرغ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ترشی تخم مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

چغندر قرمز............... ۴۲۵ گرم

شکر قهوه‌ای................. ۵۰ گرم

آب (آب سرد)............. ۱/۲ فنجان

سرکه............... ۱/۲ فنجان

میخک.............. ۴ عدد

نمک............ ۱/۲ قاشق چای خوری

چوب دارچین (کوچک).............. ۱ عدد

تخم مرغ (آب پز شده) تخم مرغ................ ۶ عدد


طرز تهیه:

شکر قهوه ای، سرکه، آب، نمک، میخک و چوب دارچین را با هم در یک ماهی تابه متوسط مخلوط کنید. سپس به مدت ۸ دقیقه روی حرارت متوسط گذاشته، هم بزنید.

چغندر‌ها را اضافه کرده و ۲ دقیقه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.

پوست تخم مرغ‌های آب پز را گرفته و در ظرف مورد نظر برای تهیه ترشی بگذارید و بعد مخلوط مواد را به آن اضافه کنید. درب ظرف را محکم ببندید و حداقل ۵ روز قبل از مصرف، در یخچال نگهدارید.

منبع: آشپزی‌ها

برچسب ها: تخم مرغ، ترشی، ترشی تخم مرغ، طرز تهیه ترشی تخم مرغ تعداد بازديد: 406 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز