Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:21

7
آذر
خورش خرفه

خورش خرفه

پیاز و قدری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه خرفه و گشنیز را اضافه کنید و تفت دهید. سپس زرد چوبه، سیر، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

پیاز ریز خرد کرده.............. 1 عدد متوسط

روغن......... به میزان لازم

خرفه  خرد کرده  .................  1 کیلو

گشنیز   خرد کرده  .............  200 گرم

زردچوبه ............. 1 قاشق چایخوری

سیر............ 1 حبه

رب گوجه فرنگی............ 1 قاشق سوپخوری

نمک............  به میزان لازم

گوشت چرخ‌کرده.................  200 گرم

لپه پخته.......... 60 گرم

لیمو عمانی خیسانده............. 4 عدد

 

بیشتربخوانید:

طرزتهیه خورش قارچ و تخم مرغ

 

روش تهیه

پیاز و قدری روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید تا طلایی شود. آن‌گاه خرفه و گشنیز را اضافه کنید و تفت دهید. سپس زرد چوبه، سیر، نمک و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. بعد از کمی تفت دادن، گوشت چرخ‌کرده را با کف دست گرد کنید و همراه با لپه و لیمو عمانی به آن بیفزائید. اینک به میزان کافی آب اضافه کنید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

یادآوری: گوشت، پیاز رنده کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و از آن کوفته‌هایی به اندازه گردوی کوچک تهیه کنید.

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه قیمه رژیمی مخصوص گیاهخواران

خورش قیمه بدون گوشت + طرز تهیه

طرز تهیه دلمه بادمجان؛ غذای خوشمزه تبریزی

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، خواص خرفه، طبع خرفه، خورش خرفه، طرز تهیه خورش خرفه تعداد بازديد: 572 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز