Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:41

22
آبان
سوپ گوجه‌فرنگي با نان برشته پنيري

سوپ گوجه‌فرنگي با نان برشته پنيري

گوجه‌فرنگي‌ها را در كاسة دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. آن‌گاه كره را در قابلمة مناسبي بريزيد و روي اجاق آب كنيد. پياز، سير و زنجفيل را بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس آرد را اضافه كنيد و تفت دهيد

مرضیه‌ مرشدی :

 

مواد لازم براي 4 نفر

گوجه‌فرنگي پوست كنده................... 5/1 كيلوگرم

كره .............20 گرم

پياز ريز خرد كرده 300............... گرم

سير رنده كرده ..............4 حبه

زنجفيل  رنده كرده.................  1 قاشق چايخوري

آرد ................ 2 قاشق سوپخوري

آب مرغ ..............  2 پيمانه (500 ميلي‌ليتر)

رب گوجه‌فرنگي.............   1 قاشق سوپخوري

شكر............  1 قاشق چايخوري

پودر آويشن .............. 1 قاشق چايخوري

جعفري خرد كرده.............. 2 قاشق سوپخوري

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ زرشک

فوت و فن خوشمزه شدن سوپ جو

سوپ سیب‌زمینی و عدس

 

 

مواد لازم براي تهية نان برشتة پنيري

نان باگت................ 1 عدد

پنير پارمسان رنده كرده ............... يك‌دوم پيمانه

كرة نرم شده   ...............60 گرم

جعفري ريز خرد كرده ............  1 قاشق چايخوري

 

روش‌تهیه

گوجه‌فرنگي‌ها را در كاسة دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. آن‌گاه كره را در قابلمة مناسبي بريزيد و روي اجاق آب كنيد.  پياز، سير و زنجفيل را بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس آرد را اضافه كنيد و تفت دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود و بعد آن را از روي اجاق برداريد. حالا آب مرغ، گوجه‌فرنگي پوره كرده، رب گوجه‌فرنگي، شكر و پودر دارچین را نيز درون قابلمه بريزيد و دوباره روي حرارت قرار دهيد تا سوپ بپزد و غليظ شود. اكنون سوپ را براي پذيرائي در سوپخوري بكشيد. با جعفری بیارائید و با نان برشتة پنيري ميل كنيد.

 

بیشتر بخوانید:

سوپ گشنیز

سوپ جو سفید ؛ یک سوپ خوشمزه و لطیف

آش‌والك

 

روش تهية نان برشتة پنيري

نان را به تكه‌هاي 2 سانتيمتري ببريد و در سيني چربكرده بچينيد. آن‌گاه پنير پارمسان و كره را با هم مخلوط كنيد تا خمير شود. سپس اين خمير را روي نان بماليد و چند دقيقه در فر گرم شده با دماي 200 درجة سانتيگراد قرار دهيد تا پنير آب شود. حالا جعفري را روي نان‌ها بپاشيد و با سوپ ميل كنيد.

 

 

خواص گوجه فرنگی

محتوای گوجه حدود 95درصد آب بوده و 5درصد باقیمانده را کربوهیدرات و فیبر تشکیل می دهد. گوجه ها حاوی مقدار خوبی ویتامین های آ، ث، کا و خانواده ویتامین های ب است. مواد معدنی همچون پتاسیم، منگنز، منیزیم، مس و فسفر در گوجه فرنگی نیز وجود دارند.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سوپ گوجه فرنگی، سوپ، آموزش آشپزی، طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی، طرز تهیه تعداد بازديد: 380 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز