Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:52

13
آبان
سس نخودفرنگی

سس نخودفرنگی

روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سیر را در روغن تفت دهید. حالا نخودفرنگی را بیفزائید و 2 دقیقه آن را تفت دهید. سپس پودر عصارة سبزیجات، فلفل و نمک را افزوده

معصومه عیوضی:

 

مواد لازم

روغن زیتون..................2 قاشق سوپخوری

سیر له کرده .............1 حبه

نخودفرنگی ..........900 گرم

عصارة سبزیجات................ 1 عدد

نمک و فلفل سیاه................به میزان لازم

برگ نعنا برای تزئین.................به میزان لازم

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سس هریسا؛ خوش طعم و متفاوت

سس تند دقوس + طرز تهیه‌

طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سس سیر خانگی

 

روش‌تهیه

روغن را در تابة مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه سیر را در روغن تفت دهید. حالا نخودفرنگی را بیفزائید و 2 دقیقه آن را تفت دهید. سپس پودر عصارة سبزیجات، فلفل و نمک را افزوده و به میزان کافی آب اضافه کنید و آن را بپزید. اینک مواد فراهم کردة خنک شده را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و آن را پوره کنید. حالا سس را در ظرف مناسبی بریزید و رویش را برگ نعنا بیارائید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سس، آموزش آشپزی، طرز تهیه، سس نخودفرنگی، طرز تهیه سس نخود فرنگی تعداد بازديد: 260 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز