Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:12

27
تیر
طرز تهیه سس هریسا؛ خوش طعم و متفاوت

طرز تهیه سس هریسا؛ خوش طعم و متفاوت

سس هریسا یکی از سس‌های تند و جذاب است که معمولا در غذا‌های آفریقایی از آن استفاده می‌شود. سس جذابی که با درست‌کردن آن می‌توانیم طعم جدیدی را به غذاهایمان اضافه کنیم.

ایرنازندگی: سس هریسا یکی از سس‌های تند و جذاب است که معمولا در غذا‌های آفریقایی از آن استفاده می‌شود. سس جذابی که با درست‌کردن آن می‌توانیم طعم جدیدی را به غذاهایمان اضافه کنیم.

مواد لازم:

سیر له شده.............۳ حبه

روغن زیتون............۲ قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز.............½ قاشق چای خوری

پودر زیره سیاه...............۱ قاشق چای خوری

پودر تخم گشنیز.........۱ قاشق چای خوری

فلفل چیلی قرمز خشک.............۱۰ تا ۱۲ عدد

نمک..........½ قاشق چای خوری

 

بیشتر بخوانید:

سس تند دقوس + طرز تهیه‌

طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سس سیر خانگی

طرز تهیه:

۱. فلفل چیلی‌های خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانه‌های داخل و ساقه‌اش را بگیرید.

۲. بعد از آبکشی فلفل‌ها آن‌ها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

۳. بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

۴. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را می‌توانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.

برچسب ها: سس، آموزش آشپزی، سس هریسا، طرز تهیه سس هریسا تعداد بازديد: 475 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز