Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:20

28
اسفند
سس تند دقوس + طرز تهیه‌

سس تند دقوس +  طرز تهیه‌

برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ سس دقوس خواندن این مطلب را از دست ندهید.

سس دقوس، یک سس تند است که در کشور‌های عربی، طرفداران زیادی دارد. این سس به همراه غذا‌های گوناگون به ویژه ماهی، سرو می‌شود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی این سس تند، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوجه فرنگی متوسط: ۴ عدد

سیر: ۴ حبه

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز تند: ۲ عدد

آب: دو قاشق غذاخوری

سرکه‌ی سفید: سه قاشق غذاخوری

روغن: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان دلخواه

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی سس چیلی؛ خوش‌طعم و خوش‌عطر

طرز تهیه سس انار ؛ یک چاشنی بی نظیر

سس کچاپ گوجه خانگی با طعم و رنگ عالی + طرز تهیه

 طرز تهیه:

آب را به همراه گوجه فرنگی در مخلوط کن ریخته و آن را روشن می‌کنیم تا گوجه‌ها کاملا له شوند. ظرفی را روی حرارت قرار داده و سیر رنده شده را به همراه روغن، داخل آن تفت می‌دهیم. سپس فلفل قرمز خرد شده را به همراه رب گوجه و سرکه، به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم وقتی مواد خوب مخلوط شدند، آب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل به آن‌ها اضافه می‌کنیم. وقتی مواد به درجه‌ی جوش رسید، حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا سس به غلظت دلخواه برسد. سس تند ما آماده است. این سس را در کنار غذا‌های گوناگون به ویژه انواع ماهی، سرو می‌کنند.

منبع:باشگاه خبرنگاران

برچسب ها: سس، سس ماهی، سس فلفل، سس تند، سس تند دقوس، طرز تهیه سس دقوس تعداد بازديد: 1324 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز