Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 12 فروردین 1399 - 22:51

30
دی
طرز تهیه سس سیر خانگی

طرز تهیه سس سیر خانگی

سس سیر یکی از خوش طعم ترین چاشنی هایی است که طعم غذاهای مختلف را تحت تاثیر قرار می دهد. با ما همراه شوید تا شما را با طرز تهیه سس سیر خانگی آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه سس سیر

سیر : 2 بوته
روغن زیتون : 5 قاشق غذاخوری
 آب : یک لیوان
 فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری
نمک : یک قاشق چای خوری
  نشاسته : 4  قاشق غذاخوری
  آبلیمو : یک قاشق چای خوری


طرز تهیه سس سیر
سس سیر,طرز تهیه سس سیر

نشاسته را درون آب سرد حل کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون قابلمه بریزید و مدام به هم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد.
سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
سیرهای پوست کنده را خوب له کنید.
سپس درون مخلوط کن به همراه نشاسته ، آبلیمو ، روغن ، نمک و فلفل بریزید تا سس یکدست شود.
سس سیر را یک ساعت درون یخچال قرار دهید سپس به همراه غذا سرو نمائید.

نکته : نشاسته را تا حدی حرارت دهید که از حالت آبکی بودن خارج شده و حالت کرمی پیدا کند ، حرارت دادن بیش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابی بافت سس می شود. بهتر است از فلفل سیاه کوبیده و روغن زیتون استفاده کنید ، در صورت تمایل از مقدار بیشتری سیر می توانید استفاده کنید ، این سس اغلب به همراه غذاهای گوشتی و پاستاها سرو می شود.



منبع : khorasannews.com

برچسب ها: سالاد، سس سیر، طرز تهیه سس سیر، سس سیر خانگی، سس سیر و عسل تعداد بازديد: 135 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز