اعظم گلزارمنش :
مواد لازم برای 2-4 نفر
ران یا سینة مرغ..................... 500 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه.............. به میزان لازم
پیاز.............. 1 عدد متوسط
مغز گردوی چرخشده............... 200 گرم
سبزی محلی ریز خرد کرده .......................50 گرم
(زلنگ، انارایجه، خالواش)
روغن......................... به میزان لازم
رب انار ملس..................یکپیمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خورش به؛ یک غذای پر خاصیت پاییزی
روشتهیه
مرغ را همراه با نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز و به میزان کافی آب در قابلمة مناسبی روی حرارت اجاق بپزید. آنگاه تکههای مرغ و پیاز را از آب مرغ جدا کنید و گردو را در آب مرغ بریزید و با حرارت ملایم حدود یکساعت بپزید (هرازگاهی آن را هم بزنید). سپس سبزی را در تابة مناسبی با قدری روغن تفت دهید و به مخلوط گردو اضافه کنید و اجازه دهید خورش30 دقیقة دیگر بپزید. حالا رب انار را بیفزائید و خورش را با حرارت ملایم بپزید تا کاملا به روغن بیفتد. اینک تکههای مرغ را در خورش قرار دهید و مجدداً 30 دقیقة دیگر خورش را بپزید تا خورش جا بیفتد. در نهایت خورش را در ظرف مناسبی بکشید و با چلو سرو نمائید.
یادآوری:
سبزی این خورش باید به سبک شمالیها سائیده شده و کاملاسرخ شود.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه شامی بلغور
روش تهیه خورش سیب درختی لرستان
مرجو خورش یک غذای اصیل ایرانی + طرز تهیه
خواص گردو
گردو میوه های سنگی تک دانه ای است که از درخت گردو رشد می کند. آنها منبع خوبی از چربی های سالم، پروتئین و فیبر هستند. آنها ممکن است سلامت قلب و استخوان ها را تقویت کرده و از جمله مزایای دیگر در مدیریت وزن کمک کنند.