نام دیگر این غذا، خورش عدس طالقان میباشد. البته با توجه به مواد اولیه گفته شده برای طبخ این غذا، شما میتوانید مقدار آن و یا هر یک را اضافه و یا کم کنید. در واقع اگر شما به دنبال طبخ یک غذای گیاهی و سالم برای خود هستید، نیز میتوانید گوشت قرمز را برای این غذا حذف نمایید و یک غذای گیاهی را برای خود طبخ و آماده کنید. این خورش هم با پلو در وعده ناهار و ظهر سرو میشود و هم، چون شبیه خوراک بوده، میتوان در وعده شام و با نان آن را سرو کرد.
مرجو خورش، یک خورش سالم و مقوی و همچنین غذای اصیل ایرانی است که میتوانید از انواع مزایای آن بهرهمند شوید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورش خیار ؛ یک خورشت متفاوت و خوشمزه
مواد لازم
گوشت گوسفند............۳۵۰ گرم
عدس............۱ پیمانه
سیب زمینی متوسط............۲ عدد
پیاز متوسط...............۲ عدد
آلو...........نصف پیمانه
روغن مایع.............به میزان لازم
رب...........۲ قاشق غذاخوری
آب..............۳ لیوان
آبغوره.......به مقدار لازم
زعفران دم کرده...........به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین...............به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورش لوبیا سفید ؛ متفاوت و خوشمزه
طرز تهیه خورش پسته ؛ مقوی و خوشمزه
مراحل پخت
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیازهای نگینی خرد شده را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی شوند.
گوشت خرد شده و رب را نیز اضافه و مواد را تفت دهید.
بعد از کمی سرخ کردن گوشت، آب را به مواد اضافه و با حرارت کم اجازه دهید تا گوشت کاملاً نیم پز شود.
در این فاصله آلوها را در آب خیس کنید و سیب زمینیها را نیز نگینی خرد کنید.
بعد از حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه که گوشت نیم پز شد، باید سیب زمینی ها، عدس، آلو و ادویهها را نیز اضافه و بگذارید تمام مواد کاملاً با هم پخته شود.
در آخر پخت خورش، زعفران و آبغوره را نیز اضافه کنید.
منبع: غذالند
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورشت لوبیا سبز با گوشت و مرغ