Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:05

13
مرداد
مرجو خورش یک غذای اصیل ایرانی + طرز تهیه

مرجو خورش یک غذای اصیل ایرانی + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه مرجو خورش را به شما آموزش می دهیم. مرجو خورش، یک غذای ایرانی سنتی و محلی خاص شهر طالقان است.

 مرجو خورش، یک غذای ایرانی سنتی و محلی خاص شهر طالقان است. این خورش اصیل و بی نظیر که با ترکیب مواد اولیه سالم و مفید، چون عدس، گوشت قرمز و… طبخ می‌شود، یک غذای عالی و پرطرفدار برای تمام ایرانیان و به خصوص مردم طالقان است. این خورش لذیذ و خوشمزه را نیز می‌توان در مهمانی‌ها و یا حتی در مراسم خاص و ماه رمضان نیز طبخ و میل کنید.

نام دیگر این غذا، خورش عدس طالقان می‌باشد. البته با توجه به مواد اولیه گفته شده برای طبخ این غذا، شما می‌توانید مقدار آن و یا هر یک را اضافه و یا کم کنید. در واقع اگر شما به دنبال طبخ یک غذای گیاهی و سالم برای خود هستید، نیز می‌توانید گوشت قرمز را برای این غذا حذف نمایید و یک غذای گیاهی را برای خود طبخ و آماده کنید. این خورش هم با پلو در وعده ناهار و ظهر سرو می‌شود و هم، چون شبیه خوراک بوده، می‌توان در وعده شام و با نان آن را سرو کرد.

مرجو خورش، یک خورش سالم و مقوی و همچنین غذای اصیل ایرانی است که می‌توانید از انواع مزایای آن بهره‌مند شوید.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورش خیار ؛ یک خورشت متفاوت و خوشمزه

 

 


مواد لازم

گوشت گوسفند............۳۵۰ گرم

عدس............۱ پیمانه

سیب زمینی متوسط............۲ عدد

پیاز متوسط...............۲ عدد

آلو...........نصف پیمانه

روغن مایع.............به میزان لازم

رب...........۲ قاشق غذاخوری

آب..............۳ لیوان

آبغوره.......به مقدار لازم

زعفران دم کرده...........به مقدار لازم

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین...............به مقدار لازم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورش لوبیا سفید ؛ متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه خورش پسته ؛ مقوی و خوشمزه

 

مراحل پخت

در یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز‌های نگینی خرد شده را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا طلایی شوند.

گوشت خرد شده و رب را نیز اضافه و مواد را تفت دهید.

بعد از کمی سرخ کردن گوشت، آب را به مواد اضافه و با حرارت کم اجازه دهید تا گوشت کاملاً نیم پز شود.

در این فاصله آلو‌ها را در آب خیس کنید و سیب زمینی‌ها را نیز نگینی خرد کنید.

بعد از حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه که گوشت نیم پز شد، باید سیب زمینی ها، عدس، آلو و ادویه‌ها را نیز اضافه و بگذارید تمام مواد کاملاً با هم پخته شود.

در آخر پخت خورش، زعفران و آبغوره را نیز اضافه کنید.

منبع: غذالند

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورشت لوبیا سبز با گوشت و مرغ

 

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه، مرجو خورش، خورش عدس، طرز تهیه مرجو خورش، غذاهای طالقانی تعداد بازديد: 474 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز