Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 10:15

27
مهر
طرز تهیه خورش به؛ یک غذای پر خاصیت پاییزی

طرز تهیه خورش به؛ یک غذای پر خاصیت پاییزی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه خورش به را به شما عزیزان آموزش دهیم.

خورش به یکی از خورش های خوشمزه استان قزوین است که طرفداران خاص خود را دارد. خورش به یکی از خورش‌های خوشمزه و خوش عطر فصل پاییز است که از هم خورشیان، طعم شیرین را به خود اختصاص داده و طرفداران این طعم را به خود جذب نموده است. به، به دلیل خواص منحصر به فردی که دارد می‌تواند وعده‌ی غذایی کاملی به شمار آید که در فرایند پخت بافت نرم و ابریشمی به رنگ صورتی زیبا و عطر و طعم بسیار ظریف به خود می‌گیرد. به، به دلیل طعم شیرینی که دارد، مورد پسند هر فردی با هر سلیقه غذایی به طبع نیست که البته می‌توان با افزودن موادی از قبیل آلو و آبلیمو طعمی ملس به آن داد و برای هر سلیقه غذایی، طعمی قابل قبول باشد.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خورشت کدو حلوایی؛ یک خورشت خوشمزه‌ی پاییزی

 

مواد لازم

پیاز متوسط: ۱ عدد

به متوسط: ۲ عدد

لپه: ۱ پیمانه

گوشت: ۲۵۰ گرم

رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

روغن: به مقدار لازم

آلو بخارا: ۱۰ عدد

زردچوبه: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

 

 

بیشتربخوانید:

 

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن تفت داده و پس از سبک شدن پیاز زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم.

گوشت را به پیاز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

لپه را که از قبل خیس کرده ایم همراه گوشت و کمی آب و رب گوجه فرنگی می‌پزیم.

پس از اینکه گوشت و لپه کامل پخت، آلو و به خرد شده را همراه ادویه و نمک به مخلوط اضافه می‌کنیم.

 اجازه می‌دهیم تا سس خورش غلیظ شود و خورش خوب جا بیفتد.

منبع: غذالند

برچسب ها: خورش، خواص به، خورش به، طرز تهیه خورش به تعداد بازديد: 464 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز