Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:49

14
مرداد
روش تهیه خورش سیب درختی لرستان

روش تهیه خورش سیب درختی لرستان

در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش سیب درختی لرستان آموزش داده شده است.

 خورش سیب درختی یکی از غذا‌های محلی و بسیار خوشمزه استان لرستان است که با گوشت گوسفندی یا مرغ تهیه می‌شود.

افرادی که ناراحتی عصبی دارند این غذای بسیار آرام‌بخش مناسب آنهاست. موادی که در این غذا استفاده می‌شود سیب‌درختی، سرکه، نشاسته ذرت ،گوشت ران گوسفند، پیاز داغ، شیره انگور و ادویه‌جات است.

مواد لازم:

- گوشت ران گوسفندی.................. ۵۰۰ گرم

- روغن مایع.............. ۲ قاشق غذاخوری

- برگ بو................ ۳ عدد

- پیاز............. ۱ عدد

- آب................. ۵ لیوان

- نمک و فلفل............. به مقدار لازم

- سیب درختی................... ۵۰۰ گرم

- پیازداغ................. ۲ قاشق غذاخوری

- سرکه................ ۲ قاشق غذاخوری

- شیره انگور یا خرما.............. نصف لیوان

- نشاسته ذرت........... ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

- گوشت را به قطعات ۲ در ۲ برش داده در روغن مایع تفت دهید.

- سپس آن را با برگ بو، پیاز و آب به مدت سه ساعت روی حرارت بپزید.

- در یک ساعت آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.

- با چاقو، وسط سیب را بیرون آورده پوست آن را بگیرید و آن را برش دهید.

- در اواخر پخت گوشت، طوری که دو پیمانه از آب آن باقیمانده باشد، پیاز و برگ بو را بیرون آورید.

- سیب‌های حلقه شده و پیاز داغ را به آن اضافه نمایید.

- سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما اضافه کرده خوب به هم بزنید.

- سپس آن را به خورش اضافه کنید تا خورش بپزد و سیب‌ها تقریبا نرم شوند.

- نشاسته ذرت را نیز در کمی آب سرد حل کرده در اواخر پخت به خورش بیفزایید.

منبع: تبیان

برچسب ها: خورش، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه، خورش سیب، خورش سیب لرستان، طرز تهیه خورش سیب تعداد بازديد: 410 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز