Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 11:13

11
مهر
كوكوی دو رنگ

كوكوی دو رنگ

سیب‌زمینی، تخم‌مرغ‌ها، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه روغن را در تابه‌ی نچسبی به قطر حدود 23 سانتیمتر بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا مایه‌ی كوكوی سیب‌زمینی را در آن بریزید، در تابه را بگذارید

مرضیه مرشدی :

 

مواد لازم برای 4-6 نفر

سیب‌زمینی پخته و رنده كرده..................500 گرم

تخم‌مرغ .............. 4 عدد درشت

نمك ...............1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه............  یك‌چهارم قاشق چایخوری

زعفران حلكرده‌ی غلیظ.................... 1 قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخ‌كردنی...................5-6 قاشق سوپخوری

سبزی كوكو ریز خرد كرده....................*500 گرم

تخم‌مرغ ..................... 3 عدد درشت

نمك...............یك‌دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه..................... یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد سفید..................... 1 قاشق سوپخوری

گردوی ریز خرد كرده................ 2 قاشق سوپخوری

زرشك خیسانده .............2 قاشق سوپخوری

* تره، جعفری، گشنیز، شوید، كمی شنبلیله

 

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکو تن ماهی

 

روش‌تهیه

سیب‌زمینی، تخم‌مرغ‌ها، نمك، فلفل و زعفران را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه روغن را در تابه‌ی نچسبی به قطر حدود 23 سانتیمتر بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا مایه‌ی كوكوی سیب‌زمینی را در آن بریزید، در تابه را بگذارید و با حرارت ملایم كوكوی سیب‌زمینی را نیم‌پز كنید. اینك كوكوی سبزی را به این ترتیب فراهم كنید. سبزی كوكو، تخم‌مرغ‌ها، نمك، فلفل، آرد، گردو و زرشك را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و خوب مخلوط كنید و آن را روی كوكوی سیب‌زمینی بریزید و صاف كنید. اكنون مجدداً تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در تابه را بگذارید. صبر كنید تا كوكوی سبزی نیز بپزد. می‌توانید آن را برگردانید تا روی كوكوی سبزی نیز طلائی‌رنگ شود. برای این‌كار بشقابی به اندازه‌ی در تابه انتخاب كنید. كوكو را برگردانید و دوباره آن را به تابه هدایت كنید. آن‌گاه كوكوی دورنگ را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

یادآوری:

زرشك را در یك‌دوم پیمانه آب گرم بخیسانید و 15 -20 دقیقه كنار بگذارید. سپس آن را در صافی بریزید، آب اضافی آن را بگیرید و مصرف نمائید.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکو سویا و سیب زمینی؛ یک غذای رژیمی خوشمزه

طرز تهیه کوکو سیب زمینی سوخاری

طرز تهیه کوکوی بادکوبه‌ای

 

 

نكات  مهـم

شما می‌توانید این كوكو را در فر نیز تهیه نمائید. به این صورت كه قالب گرد به قطر 23 سانتیمتر را با كره چرب كنید. ابتدا مایه‌ی سیب‌زمینی و بعد مایه‌ی سبزی را روی آن بریزید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید. برای برشته شدن روی كوكو نیز می‌توانید از گریل استفاده كنید. توجه داشته باشید كه زمان پخت مایه‌ی كوكوی زیرین را كمتر كنید و در واقع آن را نیم‌پز كنید تا وقتی مایه‌ی كوكوی دوم را می‌ریزید كوكوی زیرین نسوزد.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کوکو، آموزش آشپزی، طرز تهیه، کوکو سبزی، کوکو سبزی دورنگ، طرز تهیه کوکو دورنگ تعداد بازديد: 284 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز