Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:37

23
شهریور
طرز تهیه سس هریسا؛ خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه سس هریسا؛ خوشمزه و متفاوت

سس هریسا یکی از سس‌های تند و جذاب است که معمولا در غذا‌های آفریقایی از آن استفاده می‌شود. سس جذابی که با درست‌کردن آن می‌توانیم طعم جدیدی را به غذاهایمان اضافه کنیم.

ایرنا زندگی: سس هریسا یکی از سس‌های تند و جذاب است که معمولا در غذا‌های آفریقایی از آن استفاده می‌شود. سس جذابی که با درست‌کردن آن می‌توانیم طعم جدیدی را به غذاهایمان اضافه کنیم.

 

مواد لازم:

سیر له شده..................۳ حبه

روغن زیتون................۲ قاشق غذاخوری

پودر زیره سبز...............½ قاشق چای خوری

پودر زیره سیاه................۱ قاشق چای خوری

پودر تخم گشنیز...........۱ قاشق چای خوری

فلفل چیلی قرمز خشک...............۱۰ تا ۱۲ عدد

نمک..................½ قاشق چای خوری

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سس هریسا؛ خوش طعم و متفاوت

 

 

طرز تهیه سس هریسا؛ تند و جذاب و متفاوت

 

 

بیشتر بخوانید:

سس تند دقوس + طرز تهیه‌

طرز تهیه سس قارچ

طرز تهیه سس سیر خانگی

 

 

طرز تهیه:

۱. فلفل چیلی‌های خشک را نیم ساعت در آب جوش بریزید تا خیس بخورد و بعد دانه‌های داخل و ساقه‌اش را بگیرید.

۲. بعد از آبکشی فلفل‌ها آن‌ها را به همراه روغن زیتون، سیر و نمک در دستگاه غذا ساز بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

۳. بعد به مخلوط آماده شده زیره سبز و سیاه و همچنین تخم گشنیز اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

۴. سس آماده شده را در یک محفظه بدون هوا قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا تازه بماند. این سس را می‌توانید به مدت یکماه در یخچال قابل استفاده است.

برچسب ها: سس، روغن زیتون، فلفل چیلی، سس چیلی، سس هریسا، طرز تهیه سس هریسا تعداد بازديد: 256 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز