Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 27 مهر 1403 - 07:20

17
شهریور
خورش ریحان بادمجان + طرز تهیه

خورش ریحان بادمجان  + طرز تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش ریحان آموزش داده شده است.

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورش ریحان را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

ران گوسفند یا گوساله .................۴۰۰ گرم

روغن ............به مقدار لازم

پیاز نگینی خردشده ..............یک عدد

زردچوبه .............یک قاشق چای‌خوری

سبزی خردشده ................۵۰۰ گرم

آب لیمو ترش تازه .............۲ قاشق غذاخوری

بادمجان ..............۴ عدد

نمک و فلفل ................به مقدار لازم

 

بیشتربخوانید:

خورش آلو سیاه خوشمزه و بدون نیاز به گوشت + طرز تهیه

روش تهیه خورش سیب درختی لرستان

مرجو خورش یک غذای اصیل ایرانی + طرز تهیه

 

 



طرز تهیه:

۱-ابتدا سبزی خرد شده را خوب تفت دهید تا آبش کشیده شود.

۲-پیاز را در کمی روغن تفت دهید.

۳-گوشت خرد شده را اضافه کنید و زردچوبه و فلفل بزنید.

۴-وقتی گوشت تغییر رنگ داد سبزی سرخ شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۵- آب گرم به خورش اضافه کنید و اجازه دهید گوشت خوب بپزد و خورش به روغن بیفتد.

۶- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و نمک بزنید تا تلخی آن‌ها گرفته شود وسپس سرخ کنید.

۷- آب لیمو و نمک خورش را اندازه کنید و بعد از یکی دو قل خورش را بردارید.

۸- خورش را در ظرفی بکشید و بادمجان‌ها را رویش بگذارید.

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خورش خیار ؛ یک خورشت متفاوت و خوشمزه

 

 

سبزی این خورش شامل مواد زیر است :

ریحان ۲۰۰ گرم، نعناع۵۰ گرم، جعفری و گشنیز هر کدام ۱۰۰ گرم و تره ۵۰ گرم (۵۰۰ گرم)

منبع: خراسان

برچسب ها: آموزش آشپزی، خواص ریحان، خورش ریحان، خورش ریحان بادمجان، طرز تهیه خورش ریحان بادمجان تعداد بازديد: 385 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز