کباب کنجه لاری، غذایی است که خود لارستانیها به مناسبتهای مختلف مانند عروسی ها، جشنهای خانوادگی، مهمانیها و صحرا از آن استفاده فراوان میکنند. کباب کنجه لاری را میتوان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز، گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.
مواد لازم:
گوشت فیله............ ۱ کیلو
ماست پرچرب ..............۲ لیوان
پیاز بزرگ.............. ۱ عدد
نمک و فلفل............... به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز پخت کباب شیش طاووق در خانه با سس مخصوص
طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی
طرز تهیهی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را تکه تکه کنید و آنها را درون یک کاسه بریزید. پیاز را هم خرد کنید و روی آن بریزید.
ماست چکیده را نیز همراه با نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با دست آنها را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. کاسه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار داده تا ماستها و مواد دیگر به خورد گوشت بروند و گوشت حالت ترد و نرم پیدا کند.
سپس گوشتها را همانمطور که کمی به ماست آغشته اند، به سیخ بکشید و آنها را روی منقل زغالی قرار دهید و کباب کنید. طی این مدت سیخها را مرتب بچرخانید تا گوشت نسوزد و همهی قسمت آن پخته شود.
منبع: ایران کوک