Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:25

15
شهریور
طرز تهیه کباب کنجه لاری، کبابی منحصر به فرد

طرز تهیه کباب کنجه لاری، کبابی منحصر به فرد

در این مطلب دستورالعمل تهیه کباب کنجه لاری آموزش داده شده است.

 کباب کنجه لاری، غذایی است که خود لارستانی‌ها به مناسبت‌های مختلف مانند عروسی ها، جشن‌های خانوادگی، مهمانی‌ها و صحرا از آن استفاده فراوان می‌کنند. کباب کنجه لاری را می‌توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز، گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.

مواد لازم:

گوشت فیله............ ۱ کیلو

ماست پرچرب ..............۲ لیوان

پیاز بزرگ.............. ۱ عدد

نمک و فلفل............... به مقدار لازم

 
 
 
 

طرز تهیه:

ابتدا گوشت را تکه تکه کنید و آن‌ها را درون یک کاسه بریزید. پیاز را هم خرد کنید و روی آن بریزید.

ماست چکیده را نیز همراه با نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با دست آن‌ها را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. کاسه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار داده تا ماست‌ها و مواد دیگر به خورد گوشت بروند و گوشت حالت ترد و نرم پیدا کند.

سپس گوشت‌ها را همانمطور که کمی به ماست آغشته اند، به سیخ بکشید و آن‌ها را روی منقل زغالی قرار دهید و کباب کنید. طی این مدت سیخ‌ها را مرتب بچرخانید تا گوشت نسوزد و همه‌ی قسمت آن پخته شود.

منبع: ایران کوک

برچسب ها: کباب، آموزش آشپزی، گوشت کبابی، مزه دار کردن گوشت کبابی، کباب کنجه لاری، طرز تهیه کباب کنجه لاری تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز