Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 01:56

10
شهریور
طرز تهیه کیک پیتزا حرفه‌ای و خوشمزه

طرز تهیه کیک پیتزا حرفه‌ای و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه کیک پیتزا را به شما آموزش می دهیم.برای کسانی که عاشق پیتزا هستند، کیک پیتزا یک گزینه فوق‌العاده جذاب است که حتی می‌تواند به عنوان کیک تولد هم مورد استفاده قرار بگیرد.

برای کسانی که عاشق پیتزا هستند، کیک پیتزا یک گزینه فوق‌العاده جذاب است که حتی می‌تواند به عنوان کیک تولد هم مورد استفاده قرار بگیرد. برای تهیه این کیک خیلی بهتر است از نان آماده پیتزا استفاده کنید؛ چون در غیر اینصورت باید نان پیتزا را به صورت جداگانه آماده کرده و بعد با آن‌ها کیک پیتزا درست کنید. با طرز تهیه کیک پیتزا همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک پیتزا

سوسیس مرغ یا گوشت..................... ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم

فیله مرغ پخته شده و یا گریل شده..................... سه تا چهار عدد

قارچ خرد شده و بلانچ شده................. دو پیمانه

سس کچاپ.............. یک پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده .................به مقدار لازم

پنیر پیتزا................... ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم

نان پیتزا............. سه تا چهار عدد به دلخواه

 

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ

ساندویچ مرغ و قارچ + طرز تهیه‌

پیتزا با تن‌ماهی ؛ یک پیتزای متفاوت

 

 

طرز تهیه کیک پیتزا

برای شروع صفحه گریل را با روغن چرب کنید. فیله‌های مرغ را روی صفحه گریل بچینید. مقداری نمک و فلفل به آن‌ها بزنید و صبر کنید تا هر دو طرف فیله‌ها سرخ شوند.

یک عدد قالب پیتزا روی سطح کارتان قرار دهید. نان پیتزای آماده را از بسته‌بندی خارج کنید و روی قالب قرار دهید.

روی نان آماده را به سس کچاپ آغشته کنید و مقداری پنیر پیتزا روی سس بریزید.

حالا سوسیس‌ها را که به صورت حلقه‌ای خرد کردید را روی پنیر پیتزا بچینید.

فیله‌های مرغ را به صورت حبه‌ای خرد کنید و لابه‌لای سوسیس‌ها بچینید.

حالا نوبت اضافه کردن قارچ و فلفل دلمه‌ای است. قارچ را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. فلفل دلمه‌ای را هم به صورت رشته‌های باریک خرد کنید و روی مواد بچینید.

در آخر مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و لایه بعدی نان آماده را روی مواد قرار دهید.

به کمک ته قاشق سس سیر را روی لایه نان دوم بمالید و دوباره مواد را به همان ترتیب قبلی روی نان دوم بچینید.

در این مرحله نان سوم را روی مواد قرار دهید و تمام مراحلی که برای تهیه پیتزای اول انجام دادید را تکرار کنید؛ یعنی سس کچاپ روی نان بمالید و مواد را به همان ترتیب قبل روی نان بریزید.

کیک پیتزا آماده رفتن داخل فر است. آن را داخل فر با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا پنیر طلایی‌رنگ شود. نوش جان!

 

بیشتر بخوانید:

پیتزا کیپر و بادمجان

پیتزای بادمجان ؛ یک پیتزای خوشمزه و متفاوت

 

 


نکات طرز تهیه

همانطور که گفتیم این کیک برای کسانی که عاشق پیتزا هستند، می‌تواند به عنوان کیک تولد هم مورد استفاده قرار بگیرد.
برای تهیه این کیک می‌توانید بسته به سلیقه‌تان از مواد‌های مختلفی استفاده کنید. برای مثال می‌توانید از گوشت استفاده کرده و کیک پیتزای رست بیف یا استیک درست کنید. یا با پپرونی کیک پیتزای پپرونی درست کنید.

منبع: پاپیون

برچسب ها: پیتزا، آموزش آشپزی، خمیر پیتزا، پیتزا رژیمی، کیک پیتزا، طرز تهیه کیک پیتزا تعداد بازديد: 391 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز