Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 24 تیر 1399 - 04:11

5
خرداد
ساندویچ مرغ و قارچ + طرز تهیه‌

ساندویچ مرغ و قارچ + طرز تهیه‌

در روز‌های شیوع کرونا بازار درست کردن غذا‌های رستورانی در خانه حسابی داغ است. حالا که اغلب رستوران‌های مشهور تا کم شدن میزان شیوع بیماری کرونا تعطیل هستند یا منوی ثابت همیشگی را ندارند.

در روز‌های شیوع کرونا بازار درست کردن غذا‌های رستورانی در خانه حسابی داغ است. حالا که اغلب رستوران‌های مشهور تا کم شدن میزان شیوع بیماری کرونا تعطیل هستند یا منوی ثابت همیشگی را ندارند بد نیست خودمان در خانه برای پخت انواع غذا‌های رستورانی ایرانی و فرنگی و فست فودی دست به کار شویم. ساندویچ مرغ و قارچ از آن دسته غذای نونی ساده و خوشمزه رستورانی است که برای شام و ناهار حسابی می‌چسبد و بچه‌های کوچک‌تر هم دوستش دارند. طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه رستورانی در خانه را در این مطلب بخوانید.

۲ طرز تهیه‌ی ساندویچ مرغ و قارچ؛ رستوران را به خانه بیاورید

 

بیشتر بخوانید:

پیتزا با تن‌ماهی ؛ یک پیتزای متفاوت

 مواد لازم برای ۶ ساندویچ

سینه مرغ خرد شده..........۵۰۰ گرم

پیاز.............۱ عدد بزرگ

قارچ................۱۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای............۱ عدد بزرگ

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و فلفل قرمز............به مقدار لازم

زعفران دم کرده غلیظ............۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)

ذرت...............½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پنیر پیتزا.............به مقدار دلخواه (اختیاری)

 

 بیشتر بخوانید:

پیتزا مکزیکی + طرز تهیه

 

 مواد لازم برای سس ساندویچ

سس مایونز..............۳ قاشق غذاخوری سر پر

سس خردل...........۱ قاشق غذاخوری سر پر

خیارشور نگینی خرد شده...........۴ یا ۵ عدد بزرگ

جعفری ساطوری خرد شده..............یک لیوان فرانسوی دسته‌دار

۲ طرز تهیه‌ی ساندویچ مرغ و قارچ؛ رستوران را به خانه بیاورید

 

طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری باریک برش بزنید. سپس گوشت مرغ را با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زعفران دم کرده و پیازی که خلالی خرد شده مزه‌دار کنید. گوشت مرغ باید به مدت ۲ الی ۳ ساعت در این مواد بماند تا حسابی مرینیت و مزه‌دار شود.

در این فاصله سس مایونز ساندویچ قارچ و مرغ را آماده کنید. ساندویچ قارچ و مرغ با سس مایونز بسیار محبوب است، اما اگر علاقه‌ای به سس ندارید می‌توانید آن را حذف کنید و فقط جعفری، خیارشور و در صورت تمایل سس خردل اضافه کنید. در هر صورت برای درست کردن این سس باید تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

یک ماهیتابه را داغ کنید و ۲ قاشق غذاخوری روغن و کمی کره در ماهیتابه بریزید. تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را با همان مواد مرینیت در ماهیتابه بریزید و روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا رنگ مرغ کم کم عوض شود. وقتی آب مرغ کشیده شد و تکه‌های مرغ پخته شدند، فلفل دلمه‌ای خرد شده و ذرت کنسروی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. قارچ‌های خرد شده را به صورت جداگانه در کمی کره و فلفل سیاه تفت دهید. نان همبرگر یا نان باگت را باز کنید و با مواد ساندویچ پر کنید، روی مواد قارچ تفت داده شده، جعفری، در صورت تمایل مقداری پیاز خام خرد شده، در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا و در نهایت سسی که آماده کرده بودید را بریزید و نوش جان کنید.

بیشتر بخوانید:

لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

 

 

۲ طرز تهیه‌ی ساندویچ مرغ و قارچ؛ رستوران را به خانه بیاورید

هر کدام از مواد مثل ذرت، جعفری، فلفل دلمه‌ای و حتی پنیر پیتزا را در اگر در دسترس ندارید حذف کنید. اگر این ساندویچ را به صورت ساندویچ بندری می‌پسندید مقداری رب گوجه به مرغ‌های در حال تفت اضافه کنید و طبعا مقدار فلفل قرمز را بیشتر بریزید تا تند و تیز شود.

در صورتی که ساندویچ قارچ و مرغ را با سیب زمینی می‌پسندید مقداری سیب زمینی حبه‌ای خرد شده را به صورت جداگانه سرخ کنید و به مواد میانی ساندویچ همراه با مرغ و قارچ اضافه کنید.

منبع : مجله افق کوروش

برچسب ها: ساندویچ، آموزش آشپزی، ساندویچ مرغ، ساندویچ مرغ و قارچ، طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ، ساندویچ خانگی تعداد بازديد: 85 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز