پیتزای بادمجان یک غذای سریع و خاص است. پیتزا یکی از فست فودها است که جذابیت زیادی برای افراد مختلف دارد. بیشترین طرفداران غذاهای فست فود کودکان و جوانان هستند، اما کمتر کسی وجود دارد که علاقهای نداشته باشد برای یک بار هم که شده این نوع غذاها را امتحان نکند. غذاهای فست فود و از جمله پیتزاهایی که در بیرون طبخ میشوند ممکن است مورد تایید بسیاری از والدین نباشد و عموما والدین نگران این موضوع هستند که فرزندان آنها با خوردن غذاهای فست فود بیرون از منزل به بیماریهای گوارشی مبتلا شوند. راه حل مناسب برای رفع این مشکل این است که دست به کار شوید و در کنار غذاهای سنتی خوشمزهای که برای اهل منزل آماده میکنید با شیوه طبخ غذاهای فست فود و از جمله پیتزا آشنا شوید. پیتزای بادمجان غذایی است که در این مطلب با طرز تهیه آن آشنا خواهیم شد.
بیشتر بخوانید:
پیتزا مکزیکی + طرز تهیه
در تهیه انواع مختلف پیتزا تهیه خمیر مناسب بسیار مهم است. برای اینکه شما بتوانید براحتی در منزل خمیری مناسب برای پیتزا تهیه کنید لازم است در این جا به چند نکته اشاره کنیم. در یک ظرف در بسته مخمر را به مدت یک ربع قرار دهید. پس از الک کردن آرد شکر و نمک و مخلوط کردن آنها با هم روغن را با آنها مخلوط کنید. مخمر عمل آمده را به مواد اضافه کنید. شیر یا آب را از قبل گرم کرده و طوری که ولرم باشد با مواد آرام آرام مخلوط کنید. در این هنگام بهتر است با یک دست خمیر را ورز داده و با دست دیگر شیر را اضافه کنید. خمیر را تا زمانی که نرم و لطیف و کشدار شود ادامه دهید. خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده و روی آنرا بپوشانید و در یک محیط گرم به مدت ۱ ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. به این صورت خمیر پیتزای شما آماده است.
مواد لازم:
بادمجان........... ۲ عدد
قارچ............. ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا.............. ۲۰۰ گرم
پیاز.............۱ عدد (کوچک)
ذرت............. ۱۰۰ گرم
زیتون.............. ۵۰ گرم (بدون هسته)
بیشتر بخوانید:
لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:
آرد سفید............... ۵۰۰ گرم
آب گرم............. ۱ پیمانه
خمیر مایه............. ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون.............. ۱ قاشق غذاخوری
نمک.............. به مقدار لازم
مراحل پخت
در ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه در یک محیط گرم قرار دهید.
پس از الک کردن آرد، نمک، روغن زیتون و مایه خمیر را به آن اضافه کنید.
بعد از چرب کردن روی خمیر ۱ و نیم ساعت زمان بدهید تا حجم خمیر ۲ یا ۳ برابر شود.
پادمجانها را ورقه ورقه کنید و در آب نمک قرار دهید.
بادمجانها را در روغن سرخ کنید.
پس از تغییر حجم خمیر، آن را با وردنه باز کنید.
بادمجانهای سرخ شده را روی خمیر بچینید و روی آنها پیاز حلقه شده، زیتون، ذرت و قارچ را روی بادمجانها بریزید.
در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید.
۱۰ الی ۱۵ دقیقه پیتزا را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید.
پس از طلایی رنگ شدن پنیر پیتزا آن را از فر خارج کرده و سرو نمایید.
منبع: غذالند