مواد لازم:
بادمجان قایقی بزرگ................. ۴ عدد
گوشت چرخ کرده............. ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا............... ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی............ ۱ قاشق غذاخوری
پیاز.............. ۱ عدد
جعفری خورد شده............ ۳ قاشق غذاخوری
مغز گردو خورد شده.............. ۳ قاشق غذاخوری
سیر............. ۲ حبه
فلفل دلمهای خلال شده.............. ۱ عدد
فلفل سیاه............. ۱ قاشق چایخوری
نمک............ ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
زرد چوبه............... ۱ قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه:
بادمجانها را شسته و به صورت طولی از وسط نصف کنید. سپس به مدت ۲ ساعت در آب نمک بخوابانید تا تلخی بادمجان گرفته شود. سپس آنها را شسته و خشک کرده و کمی سرخ کنید.
پیاز را نگینی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید تا آب گوشت کشیده شده و تفت داده شود. زردچوبه، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و هم بزنید. سیر را ریز نگینی کرده و به همراه گردو و جعفری خورد شده به مایه گوشتی اضافه کنید.
یک استکان آب به مایه گوشتی اضافه کرده و در تابه را بگذارید. اجازه دهید تا آب گوشت کشیده شده و مواد به روغن بیافتد. از مایه گوشتی با قاشق برداشته و درون بادمجانها را پر کنید. بادمجانهای پر شده را درون ظرف مناسب فر بچینید. روی بادمجانها یک خلال فلفل دلمهای گذاشته و روی آنها پنیر پیتزا بریزید.
فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه و وقتی فر گرم شد، ظرف بادمجان را روی پنجره وسط فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا پنیر پیتزای روی بادمجانها آب شده و رنگ طلایی خوشرنگی به خود بگیرند.نوش جان.
منبع: ashpazihaye.beynolmelali