تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
نعنای خرد کرده .................1 ساقه
سیر له کرده.............1 حبه
آبلیمو.............3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون............3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل...........به میزان لازم
فیله گوساله خرد کرده..............500 گرم
پنیر چدار.............. 150 گرم
بیشتر بخوانید:
طرز پخت کباب شیش طاووق در خانه با سس مخصوص
طرز تهیه کباب برنجی غذای سنتی خراسان رضوی
طرز تهیهی کباب کاکوری؛ غذای خوشمزه هندی
روش تهیه
نعنا، سیر، آبلیمو، روغن زیتون، نمک و فلفل را در کاسه مناسب و جاداری بریزید، فیله را بیفزائید و مخلوط کنید. آنگاه رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید. پنیر چدار را به اندازه تکههای گوشت خرد کنید و در هر سیخ بهطور یک در میان چند تکه گوشت و چند تکه پنیر فرو کنید. حالا سیخهای کباب را روی گریل بگذارید و گوشت و پنیر را کباب کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.