Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:26

22
مرداد
بادمجان شکم پر یک پیش غذای شیک و آسان

بادمجان شکم پر یک پیش غذای شیک و آسان

بادمجان شکم پر یکی از خوشمزه ترین پیش غذاهایی است که درست کردن ان زمان زیادی از شما نمی گیرد. با ما همراه شوید و طرز تهیه بادمجان شکم پر را یاد بگیرید

مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر برای 4 نفر

برنج دانه بلند:‌ 3/4 پیمانه (150 گرم)

بادمجان بزرگ: 2 عدد

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ: یک عدد،‌کاملا ریز شود.

سیر: ‌2 حبه، کاملا ریز شود.

گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل:‌یک قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.

پودر فلفل قرمز تند: 1/5 قاشق چای‌خوری

پوست لیموی رنده شده: 2 قاشق چای‌خوری

آب 2 عدد لیموی تازه

ماست کم چرب: نصف پیمانه


نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه: 1/4 قاشق چایخوری

جعفری خرد شده تازه: 1/5 پیمانه


زمان تهیه : 30 دقیقه

زمان پخت : ‌60 دقیقه



طرز تهیه بادمجان شکم پر
طرز تهیه بادمجان شکم پر,بادمجان شکم پر

فر را از قبل روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود.

با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت بادمجان را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید.

روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید.

سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود 30ثانیه آن‌ها را تفت دهید.

بادمجان‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید.

برنج،‌ جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط بادمجان اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.باد

مجان‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید.

سینی را درون فر به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که پوست بادمجان‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

 

منبع : سیمرغ

برچسب ها: آموزش آشپزی، بادمجان، پیش غذا، طرز تهیه، بادمجان شکم پر، طرز تهیه بادمجان شکم پر تعداد بازديد: 333 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز