Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 14:48

23
مرداد
رول بادمجان و کدو با پنیر

رول بادمجان و کدو با پنیر

بادمجان‌ها و کدوها را از طول به ضخامت 2 میلی‌متر ببرید و درون صافی بچینید. رویشان نمک درشت بپاشید. تابه مناسبی را چرب کنید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه کدو و بادمجان را با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید و در تابه برشته نمائید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

بادمجان   ..........3 عدد کوچک

کدو..........3 عدد کوچک

نمک درشت.............به میزان لازم

روغن زیتون...........به میزان لازم

ریحان خردکرده............1 قاشق سوپخوری

جعفری خردکرده............    1 قاشق سوپخوری

سیر پوست‌کنده و خردکرده..............  2 حبه

پنیر موزارلا.............3 تکه 125 گرمی

 

 بیشتربخوانید:

بادمجان شکم پر یک پیش غذای شیک و آسان

مرغ برشته با سبزیجات

 

 

روش تهیه

بادمجان‌ها و کدوها را از طول به ضخامت 2 میلی‌متر ببرید و درون صافی بچینید. رویشان نمک درشت بپاشید. تابه مناسبی را چرب کنید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه کدو و بادمجان را با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کنید و در تابه برشته نمائید. سپس ورقه‌های کدو و بادمجان را در بشقاب بچینید و رویشان مخلوط روغن زیتون، سبزی معطر و سیر بریزید و یک ساعت کنار بگذارید تا مزه‌دار شوند. در این میان پنیر موزارلا را به مکعب‌های کوچکی ببرید و ورقه‌های کدو و بادمجان را دور مکعب‌های پنیر بپیچید و با خلال دندان محکم کنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، پنیر موزارلا، طرز تهیه، رول بادمجان، رول بادمجان با کدو تعداد بازديد: 304 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز