اعظم گلزار منش :
مواد لازم براي 4 نفر
روغن.......... به میزان لازم
قارچ دکمهای.......... 400 گرم
ساقه کرفس خرد کرده ............8 عدد
نعنا و جعفری............ 200 گرم
پیازداغ.............. 3 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی.......... یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل............ به میزان لازم
زردچوبه............... یکدوم قاشق چایخوری
آبغوره............... یکچهارم پیمانه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورش قیمه با قارچ
خورش قارچ
خورش گوجه سبز با قارچ
در تابة مناسبی قدری روغن بریزید. آنگاه قارچ را بیفزائید و قدری تفت دهید. قارچ را از تابه خارج کنید و کرفس، نعنا و جعفری را در تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید. سپس پیازداغ و رب گوجهفرنگی را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. اینک نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه قارچ به خورشت اضافه کنید و با حرارت ملایم آن را بپزید. در اواخر پخت آبغوره را افزوده و پس از اینکه خورش جا افتاد. آن را برای پذیرائی به همراه چلو بکشید و سرو نمائید.
بیشتر بخوانید:
خورش فسنجان با قارچ ؛ متفاوت و خوشمزه
خواص کرفس : کرفس از نظر عناصر آهن، منیزیم و سدیم حاوی عناصر قلیایی بسیار خوبی است. به عبارت دیگر، میتواند غذاهای اسیدی را خنثی کند و از این طریق به ما کمک میکند تعادل pH سالم در بدن ما حفظ شود. مصرف زیاد غذای اسیدی میتواند باعث بروز انواع مشکلات سلامتی مانند زوال استخوان، سنگ کلیه و مشکلات کبدی و قلبی شود و از آنجا که بسیاری از مواد غذایی که هر روز میخوریم اسیدی است، اضافه کردن آب کرفس به رژیم غذایی شما میتواند برخی از این موارد را از ساختن آن متوقف کند.