Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 02:10

22
بهمن
خورش فسنجان با قارچ ؛ متفاوت و خوشمزه

خورش فسنجان با قارچ ؛ متفاوت و خوشمزه

همانطور که میدانید قارچ نوعی پروتئین گیاهی است که به خاطر طعم خوشمزه اش طرفداران بسیاری دارد و می تواند جایگزین خوبی برای گوشت داخل انواع خورش باشد.

در این مطلب سعی کرده ایم طرز تهیه خورش فسنجان با قارچ را به شما آموزش دهیم پیشنهاد می شود تما این دستور پخت انواع خورش با قارچ را امتحان کنید و طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید...با ما همراه باشید

مواد لازم :

گردوی چرخ شده : 4 پیمانه

پیاز : یک عدد

قارچ : 150 گرم

رب انار : نصف لیوان

شکر : 5 قاشق غذاخوری

دارچین : یک قاشق مرباخوری

ارده : 2 قاشق غذاخوری

زعفران دمکرده : 2 قاشق غذاخوری

روغن : به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید.

سپس گردو را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

این کار را با دقت انجام دهید، چون گردو خیلی زود می‌سوزد.

مرتب آن را ​ هم بزنید و بعد از تفت دادن دو لیوان آب به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و بعد از جوش آمدن حرارت را خیلی کم کنید.

در مرحله بعد قارچ‌ها را خرد کرده و به آنها کمی آبلیمو بزنید که سیاه نشوند.

بعد آنها را تفت دهید و ​ همراه رب انار، شکر، دارچین، ارده، زعفران و نمک به گردو اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد و به روغن بیفتد و آب آن کم شود.

برای این‌ که خورش زودتر به روغن بیفتد، چند تکه یخ به خورش در حال جوش اضافه کنید.

شکر این خورش را می‌توانید بنا به سلیقه خود کمتر یا بیشتر کنید.

خورش را در ظرف مناسبی کشیده و با پلو زعفرانی سرو کنید.

برچسب ها: غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، آشپزی ایرانی، غذاهای محلی، زندگی آنلاین، دستپخت، خورش فسنجان، طرز تهیه انواع خورش سنتی، خورش فسنجان با قارچ، انواع خورش بدون گوشت تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز