اعظم گلزار منش :
مواد لازم براي 4 نفر
بلغور مخصوص تبوله.................. 1 پيمانه
جعفري ريز خرد كرده............. 200 گرم
نعناي ريز خرد كرده ................30 گرم
پيازچهي ريز خرد كرده............. 10 ساقه
فيلهي گوجهفرنگي ريز خرد كرده............. 2 عدد متوسط
بیشتر بخوانید:
سالاد تبوله
مواد لازم براي تهيهي سس تبوله
آبليموي تازه يا آبغوره................. 125 ميليليتر
نمك و فلفل............. به ميزان لازم
روغن زيتون..............80 ميليليتر (يكسوم پيمانه)
مواد لازم براي تهيهي نان سير
نان باگت........... 4 عدد كوچك
سير له كرده..............2 حبه
شويد خشك.............1 قاشق چايخوري
كرهي آبكرده....................60 گرم
بیشتر بخوانید:
روش استفاده از بلغور در سالاد تبوله
تبوله
روشتهیه
بلغور را بشوئيد، يك ساعت بخيسانيد و در صافي بريزيد. آنگاه بلغور، جعفري، نعنا، پيازچه و فيلهي گوجهفرنگي را با هم مخلوط كنيد و سس را به آن بيفزائيد و مخلوط نمائيد. حالا روي تبوله را بپوشانيد و 2 ساعت در يخچال نگه داريد. اكنون تبوله را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بريزيد و با نان سير ميل كنيد.
روش تهيهي سس تبوله: همهي مواد را با هم مخلوط كنيد.
روش تهيهي نان سير: نانها را از درازا نصف كنيد و مخلوط سير، شويد و كره را به كمك قلممو، روز نانها بماليد. آنگاه نانها را در سيني فر قرار دهيد و به مدت تقريبي 10-15 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجهي سانتيگراد برشته كنيد.
درباره تبوله : تبوله بیاغراق یکی از سالمترین سالادهایی است که شما میتوانید بخورید. این سالاد یکی از سالادهای قدیمی و سنتی در منطقه خاورمیانه محسوب میشود که خاستگاهش را سوریه و لبنان میدادند. اساس این سالاد جعفری و بلغور گندم است که یک جایگزین خوشمزه و برای سالادهای کلاسیک محسوب میشود. بر خلاف بسیاری از سالادها، برای چند ساعت حس سیری در شما ایجاد میکند و از لحاظ قیمتی نیز بسیار مقرون به صرفه است.