Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 07:28

29
آبان
سالاد تبوله

سالاد تبوله

بلغور را در كاسه‌ای بریزید و به میزان كافی آب گرم به آن بیفزائید به گونه‌ای كه روی بلغور را بگیرد. بعد از 15 دقیقه، آن را در صافی بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

بلغور گندم مخصوص تبوله          1 پیمانه

گوجه‌فرنگی ریز خردكرده           4 عدد متوسط

جعفری ریز خردكرده                 250 گرم

نعنای ریز خردكرده                   50 گرم

پیازچه ریز خردكرده                  1 پیمانه

روغن زیتون                            یك‌دوم پیمانه

آبلیموی تازه                          1 پیمانه

نمك و فلفل                         به میزان لازم

 

روش تهیه سالاد تبوله

بلغور را در كاسه‌ای بریزید و به میزان كافی آب گرم به آن بیفزائید به گونه‌ای كه روی بلغور را بگیرد. بعد از 15 دقیقه، آن را در صافی بریزید.

آن‌گاه بلغور را در كاسه مناسبی بریزید، گوجه‌فرنگی را به آن بیفزائید و بگذارید بلغور با آب گوجه‌فرنگی نرم شود. آن‌گاه جعفری، نعنا و پیازچه را اضافه كنید. اینك روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را مخلوط كنید و روی تبوله بریزید. حالا سالاد را یك ساعت در یخچال نگه‌دارید و بعد آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

یادآوری: اگر بلغور مخصوص تبوله در دسترس نبود می‌توانید بلغور ریز را از شب قبل بخیسانید، بپزید و استفاده نمائید.

 

برچسب ها: سالاد، روش تهیه سالاد تبوله، سالاد تبوله، آموزش سالاد تبوله، مواد لازم سالاد تبوله، تهیه سالاد تبوله، مواد سالاد تبوله تعداد بازديد: 829 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز