اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 نفر
بلغور گندم مخصوص تبوله 1 پیمانه
گوجهفرنگی ریز خردكرده 4 عدد متوسط
جعفری ریز خردكرده 250 گرم
نعنای ریز خردكرده 50 گرم
پیازچه ریز خردكرده 1 پیمانه
روغن زیتون یكدوم پیمانه
آبلیموی تازه 1 پیمانه
نمك و فلفل به میزان لازم
روش تهیه سالاد تبوله
بلغور را در كاسهای بریزید و به میزان كافی آب گرم به آن بیفزائید به گونهای كه روی بلغور را بگیرد. بعد از 15 دقیقه، آن را در صافی بریزید.
آنگاه بلغور را در كاسه مناسبی بریزید، گوجهفرنگی را به آن بیفزائید و بگذارید بلغور با آب گوجهفرنگی نرم شود. آنگاه جعفری، نعنا و پیازچه را اضافه كنید. اینك روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را مخلوط كنید و روی تبوله بریزید. حالا سالاد را یك ساعت در یخچال نگهدارید و بعد آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.
یادآوری: اگر بلغور مخصوص تبوله در دسترس نبود میتوانید بلغور ریز را از شب قبل بخیسانید، بپزید و استفاده نمائید.