تبوله
مواد لازم :
بلغور گندم ریز ............................۱ پیمانه
گوجه فرنگی..............................۵ تا ۶ عدد متوسط
پیازچه، نعنا و جعفری.................۱ پیمانه خرد شده
روغن زیتون ............................۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
لیموترش................................۱ عدد
نمک و فلفل...........................به مقدار لا زم
روش تهیه :
بلغور را بعد از خیس كردن و پختن در صافی بریزید تا كاملا آب آن گرفته شود. گوجه فرنگی ها را پوست كنده، خیلی ریز خرد كنید و همراه سبزیجات خرد شده، فلفل و نمک، روغن زیتون و آب لیمو به بلغور اضافه خوب مخلوط كنید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شود سپس در ظرفی كه دور تا دور آن را با برگ های كاهو پوشانده اید ریخته و سرو كنید.
نكته:
۱– جهت پوست كندن گوجه فرنگی برای سالا د با سر كند چاقو روی آن بكشید طوری كه پاره یا له نشود بعد از سر یا ته آن شروع به پوست كندن كنید.
۲– با توجه به دستور پخت روی بسته های بلغور; بهتر است آن ها را چند ساعت خیس كنید و یا نیم ساعت بپزید.