کیان رنجبر :
مواد لازم 4براي نفر
فيلة مرغ خرد كرده 500 گرم
فلفل سفيد يك دوم قاشق چايخوري
فلفل قرمز يكدوم قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم
پياز خلالي خرد كرده 100 گرم
روغن به ميزان لازم
قارچ خرد كرده 150 گرم
سس سويا 4 قاشق چايخوري
نان باگت 4 عدد
بیشتر بخوانید:
سمبوسۀ ماهی تن
برگر فرانسوی
مواد لازم براي تهية سس كاري شيرين:
كره 50 گرم
پياز ريز خرد كرده 100 گرم
سير له كرده 1 حبه
آرد 50 گرم
ادوية كاري 2 قاشق سوپخوري
آب مرغ 1 پيمانه
خامه 100 گرم
سيب سفيد رنده كرده 100 گرم
روشتهیه
فيلة مرغ، فلفل سياه، فلفل قرمز و نمك را در كاسة مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد و 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزهدار شود. آنگاه پياز و روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت اجاق بگذاريد تا پياز سبك شود. حالا قارچ را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس فيلة مرغ و سس سويا را بيفزائيد و اجازه دهيد تا مرغ بپزد. اكنون درون نانها را با سس آغشته نمائيد و از مواد فراهم كرده رويش بريزيد و در صورت دلخواه با براكلي آن را بيارائيد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سمبوسه جنوبی
کراکت مرغ
روش تهية سس كاري شيرين: كره و پياز را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد، پيوسته هم بزنيد تا پياز نرم و سبك شود. آنگاه سير و آرد را افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود. حالا ادوية كاري و آب مرغ را بيفزائيد و به سرعت هم بزنيد، تا سس غليظ شود، در انتها خامه و سيب را اضافه كنيد و قدري ديگر سس را بپزيد. اينك سس را از روي حرارت برداريد.