تحریریه زندگی آنلاین - کیان رنجبر :
مواد لازم برای 4 نفر
آب پیاز 50 گرم
سس کچاپ 50 گرم
خردل یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر ساطوری کرده یک حبه
راسته و فیله گوساله (چرخکرده) 500 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نان همبرگر 4 عدد
کاهو و گوجهفرنگی به میزان لازم
پنیر گودا 4 ورق
پیاز حلقهای تفت داده 1 عدد کوچک
ریحان یک دسته کوچک
سیب زمینی سرخ کرده به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
پای اسفناج پنیری
گراتن سبزیجات
سس تند دقوس + طرز تهیه
طرز تهیه پیراشکی روسی
روشتهیه
آب پیاز، سسها، نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. آنگاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.حالا گوشت را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابة مناسبی با روغن سرخ کنید. سپس نانها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخکرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیبزمینی و ریحان بیارائید.