Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:54

13
فروردین
سمبوسۀ‌ ماهی تن

سمبوسۀ‌ ماهی تن

کره را در تابة مناسبی بریزید. آن‌گاه پیاز، جعفری، گشنیز و فلفل دلمه‌ای را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم و سبک شود. سپس پودر زیره و ماهی را اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

فاطمه درویش :

مواد لازم برای 16عدد

کره     30 گرم
پیاز ریز خرد کرده     1 عدد
جعفری خرد کرده     1 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده     1 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه‌ای خرد کرده     3 قاشق سوپخوری
پودر زیره سبز     1 قاشق چایخوری
ماهی تن     115 گرم
خمیر فیلو      به میزان لازم
روغن     به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پیراشکی روسی

طرز تهیه‌ی سمبوسه‌ی گوشت خانگی

طرز تهیه سمبوسه جنوبی

  روش‌تهیه

 کره را در تابة مناسبی بریزید. آن‌گاه پیاز، جعفری، گشنیز و فلفل دلمه‌ای را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم و سبک شود. سپس پودر زیره و ماهی را اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید. اکنون خمیر فیلو را به شکل مستطیل با ابعاد 7×22 سانتیمتر برش بزنید و از مواد آماده کرده به اندازة‌ 1 قاشق سوپخوری روی خمیر فیلو بریزید و آن را به شکل سمبوسه بپیچید. سپس در روغن سرخ کنید و با سس تند صرف نمائید.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، سمبوسه، سمبوسه ماهی تن، طرز تهیه سمبوسه ماهی تن تعداد بازديد: 513 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز