فاطمه درویش :
مواد لازم برای 16عدد
کره 30 گرم
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد
جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
گشنیز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای خرد کرده 3 قاشق سوپخوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چایخوری
ماهی تن 115 گرم
خمیر فیلو به میزان لازم
روغن به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه پیراشکی روسی
طرز تهیهی سمبوسهی گوشت خانگی
طرز تهیه سمبوسه جنوبی
روشتهیه
کره را در تابة مناسبی بریزید. آنگاه پیاز، جعفری، گشنیز و فلفل دلمهای را به آن بیفزائید و با حرارت ملایم تفت دهید تا پیاز نرم و سبک شود. سپس پودر زیره و ماهی را اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید. اکنون خمیر فیلو را به شکل مستطیل با ابعاد 7×22 سانتیمتر برش بزنید و از مواد آماده کرده به اندازة 1 قاشق سوپخوری روی خمیر فیلو بریزید و آن را به شکل سمبوسه بپیچید. سپس در روغن سرخ کنید و با سس تند صرف نمائید.