مریم عکاف
مواد لازم برای 6 نفر
روغن جهت سرخ کردن 2 پیمانه (500 میلیلیتر)
سینه مرغ پخته و خرد کرده 1 عدد
کوکتل ریز دودی خرد کرده 1 پیمانه
فلفل دلمه خرد کرده عدد متوسط
آرد 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
شیر 250 میلیلیتر
آرد سوخاری 200 گرم
تخممرغ همزده 2 عدد
روش تهیه
با قدری روغن، مرغ را در تابه مناسبی تفت دهید. آنگاه کوکتل و فلفل دلمهای را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. سپس آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا شیر را اضافه کنید تا از مواد، خمیری حاصل شود. از روی حرارت کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. اینک هر بار از مواد به اندازه گردو برداشته، با دست مرطوب به آن شکل دهید. سپس در آرد سوخاری، بعد در تخممرغ و مجددا در آرد سوخاری بغلتانید و در نهایت در روغن سرخ کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کراکت مرغ پنیری