تحریریه زندگی آنلاین - اعظم گلزارمنش :
مواد لازم برای 6-8 نفر
گل کلم گلچهای خرد کرده 150 گرم
براکلی گلچهای خرد کرده 150 گرم
کرفس خرد کرده یک ساقه
قارچ ورقهای خرد کرده و تفت داده 250 گرم
کنسرو نخودفرنگی یکدوم پیمانه
هویج حلقهای خرد کرده و پخته 1 عدد متوسط
کدو حلقهای خرد کرده 1 عدد متوسط
پیازچه خرد کرده یک دوم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
سس سفید یکونیم پیمانه
پنیر موزارلا 300 گرم
پنیر گودا 100 گرم
سس کچاپ به میزان لازم
در صورت دلخواه هنگام سرو از سس کچاپ استفاده کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیهی چیکن استراگانف
طرز تهیه پیراشکی روسی
سینه مرغ شکمپر با اسفناج + طرز تهیه
روشتهیه
گل کلم، براکلی و کرفس را بخارپز کنید. آنگاه در ظر ف مناسبی گل کلم، براکلی، کرفس، قارچ، نخودفرنگی،هویج، کدو، پیازچه، نمک، فلفل، پودر آویشن و سس سفید را مخلوط کنید. حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید و نیمی از مواد فراهم کرده را در آن بریزید. سپس رویش نیمی از مخلوط پنیر موزارلا و گودا بریزید و سس کچاپ اضافه کنید اینک باقیمانده مواد فراهم کرده را بریزید و رویش را با پنیر باقیمانده بپوشانید. حالا گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 30 دقیقه در طبقة وسط بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.