Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:29

4
فروردین
گراتن سبزیجات

گراتن سبزیجات

گل کلم، براکلی و کرفس را بخارپز کنید. آن‌گاه در ظر ف مناسبی گل کلم، براکلی، کرفس، قارچ، نخودفرنگی،‌هویج، کدو، پیازچه، نمک، فلفل، پودر آویشن و سس سفید را مخلوط کنید.

تحریریه زندگی آنلاین - اعظم گلزارمنش :

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

گل کلم گلچه‌ای خرد کرده      150 گرم
براکلی گلچه‌ای خرد کرده     150 گرم
کرفس خرد کرده     یک ساقه
قارچ ورقه‌ای خرد کرده و تفت داده                 250 گرم
کنسرو نخودفرنگی      یک‌دوم پیمانه
هویج حلقه‌ای خرد کرده و پخته               1 عدد متوسط
کدو حلقه‌ای خرد کرده      1 عدد متوسط
پیازچه خرد کرده      یک دوم پیمانه
نمک و فلفل     به میزان لازم
پودر آویشن      یک قاشق چایخوری
سس سفید     یک‌ونیم پیمانه
پنیر موزارلا       300 گرم
پنیر گودا       100 گرم
سس کچاپ      به میزان لازم

 

در صورت دلخواه هنگام سرو از سس کچاپ استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی چیکن استراگانف

طرز تهیه پیراشکی روسی

 سینه مرغ شکم‌پر با اسفناج + طرز تهیه

روش‌تهیه

گل کلم، براکلی و کرفس را بخارپز کنید. آن‌گاه در ظر ف مناسبی گل کلم، براکلی، کرفس، قارچ، نخودفرنگی،‌هویج، کدو، پیازچه، نمک، فلفل، پودر آویشن و سس سفید را مخلوط کنید. حالا ظرف مناسبی را انتخاب کنید و نیمی از مواد فراهم کرده را در آن بریزید. سپس رویش نیمی از مخلوط پنیر موزارلا و گودا بریزید و سس کچاپ اضافه کنید اینک باقیمانده مواد فراهم کرده را بریزید و رویش را با پنیر باقیمانده بپوشانید. حالا گراتن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 30 دقیقه در طبقة وسط بپزید تا سطح پنیر طلایی شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، گراتن سبزیجات، طرز تهیه گراتن سبزیجات، اعظم گلزار منش تعداد بازديد: 511 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز