Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:33

5
دی
جوجه حیدر آبادی (هندی)

جوجه حیدر آبادی (هندی)

پیاز را با قدری روغن تفت دهید، زردچوبه را اضافه کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه در ظرف مناسبی همه مواد را با مرغ و پیاز مخلوط کنید و با پوشش حداقل ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مرینت شود.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 4 نفر 

پیاز خرد کرده                         ۲ عدد متوسط

روغن                                   به میزان لازم

سیر له کرده                          ۲ حبه

خامه                                    ۲ قاشق سوپخوری

ماست پر چرب                       ۳ قاشق سوپخوری

پودر زنجفیل                           ۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز                       نصف قاشق چایخوری

زردچوبه                               ۱ قاشق چایخوری

ادویه گرام ماسالا                   ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                          به میزان لازم

پودر زیره سبز                        ۱ قاشق چایخوری

سینه مرغ                            ۴ سانتی خرد کرده ۱ کیلوگرم

روش تهیه جوجه حیدر آبادی

پیاز را با قدری روغن تفت دهید، زردچوبه را اضافه کنید و کنار بگذارید.

آن‌گاه در ظرف مناسبی همه مواد را با مرغ و پیاز مخلوط کنید و با پوشش حداقل ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مرینت شود.

سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.

حالا در کنار این کباب از نان مخصوص هندی استفاده کنید.

البته طعم این کباب لذیذ با برنج هم مناسب است.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پای سیب‌زمینی و جوجه

اكبرجوجه

جوجه كباب حلزونی با سس مخصوص

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، جوجه حیدر آبادی، آشپزی هندی، روش تهیه جوجه حیدر آبادی تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز