معصومه فلاحی
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز خرد کرده ۲ عدد متوسط
روغن به میزان لازم
سیر له کرده ۲ حبه
خامه ۲ قاشق سوپخوری
ماست پر چرب ۳ قاشق سوپخوری
پودر زنجفیل ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
سینه مرغ ۴ سانتی خرد کرده ۱ کیلوگرم
روش تهیه جوجه حیدر آبادی
پیاز را با قدری روغن تفت دهید، زردچوبه را اضافه کنید و کنار بگذارید.
آنگاه در ظرف مناسبی همه مواد را با مرغ و پیاز مخلوط کنید و با پوشش حداقل ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ مرینت شود.
سپس به سیخ کشیده و روی آتش کباب کنید.
حالا در کنار این کباب از نان مخصوص هندی استفاده کنید.
البته طعم این کباب لذیذ با برنج هم مناسب است.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پای سیبزمینی و جوجه
اكبرجوجه
جوجه كباب حلزونی با سس مخصوص