Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 00:39

15
آبان
پای سیب‌زمینی و جوجه

پای سیب‌زمینی و جوجه

سیب‌زمینی‌ها را پوره كنید و با شیر مخلوط سازید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. سپس پیاز، سیر و هویج را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود.

ایران كوهستانی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

سیب‌زمینی پخته                      3 عدد

شیر                                        60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

روغن برای سرخ كردن                5 قاشق سوپخوری

پیاز خلالی خردكرده                   1 عدد

سیر له‌كرده                             1 حبه

هویج خردكرده                         1 عدد

مرغ چرخكرده                          250 گرم

رب گوجه‌فرنگی                       1 قاشق سوپخوری

كنسرو گوجه‌فرنگی                 یك قوطی 400 گرمی

گل كلم خردكرده                    1 پیمانه

جعفری خردكرده                   1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه پای سیب‌زمینی و جوجه 

سیب‌زمینی‌ها را پوره كنید و با شیر مخلوط سازید. آن‌گاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. سپس پیاز، سیر و هویج را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا قدری برشته شود و بعد رب گوجه‌فرنگی و كنسرو گوجه‌فرنگی را بیفزائید و بگذارید كاملاً غلیظ شود.

اكنون گل كلم و جعفری را نیز بیفزائید و مخلوط كنید و 8 دقیقه آن را بپزید. اینك مواد فراهم كرده را در4  كاسه چربكرده بریزید، رویش را با پوره سیب‌زمینی بپوشانید و در فر گرم‌كرده با دمای180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه، قرار دهید تا رویش برشته شود.

یادآوری: به جای گل كلم می‌توانید از براكلی یا سبزی دیگری كه در فصل مورد نظر موجود است نیز استفاده كنید.

 

 

برچسب ها: آشپزی، پای، تهیه پای سیب زمینی، پای سیب زمینی، پای با جوجه، روش تهیه پای سیب زمینی، مواد لازم پایب سیب زمینی، آموزش پای سیب زمینی تعداد بازديد: 629 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز