ایران كوهستانی
مواد لازم برای 4 نفر
سیبزمینی پخته 3 عدد
شیر 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
روغن برای سرخ كردن 5 قاشق سوپخوری
پیاز خلالی خردكرده 1 عدد
سیر لهكرده 1 حبه
هویج خردكرده 1 عدد
مرغ چرخكرده 250 گرم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
كنسرو گوجهفرنگی یك قوطی 400 گرمی
گل كلم خردكرده 1 پیمانه
جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه پای سیبزمینی و جوجه
سیبزمینیها را پوره كنید و با شیر مخلوط سازید. آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید. سپس پیاز، سیر و هویج را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. حالا مرغ را بیفزائید و تفت دهید تا قدری برشته شود و بعد رب گوجهفرنگی و كنسرو گوجهفرنگی را بیفزائید و بگذارید كاملاً غلیظ شود.
اكنون گل كلم و جعفری را نیز بیفزائید و مخلوط كنید و 8 دقیقه آن را بپزید. اینك مواد فراهم كرده را در4 كاسه چربكرده بریزید، رویش را با پوره سیبزمینی بپوشانید و در فر گرمكرده با دمای180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه، قرار دهید تا رویش برشته شود.
یادآوری: به جای گل كلم میتوانید از براكلی یا سبزی دیگری كه در فصل مورد نظر موجود است نیز استفاده كنید.