Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 03:03

31
مرداد
اكبرجوجه

اكبرجوجه

جوجه را پاك كنید و بشوئید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی، به میزان لازم آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس جوجه را همراه با نمك در آب جوش بریزید و بگذارید نیم‌پز شود.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 2 نفر

جوجه ‌محلی               2 عدد (1/300-1/500 كیلوگرم)

نمك                         به میزان لازم

روغن و كره حیوانی     1 كیلوگرم

رب‌انار                      160 میلی‌لیتر (دوسوم پیمانه)

روش تهیه اكبرجوجه

جوجه را پاك كنید و بشوئید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی، به میزان لازم آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس جوجه را همراه با نمك در آب جوش بریزید و بگذارید نیم‌پز شود. حالا جوجه را از آب جوش درآورید و در صافی قرار دهید. اكنون روغن و كره محلی را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.

اینك جوجه را درون روغن بگذارید و روی حرارت متوسط برشته كنید. آن‌گاه اكبرجوجه را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با رب انار میل كنید.

یادآوری: می‌توانید به جای روغن جامد از مخلوط 500 میلی‌لیتر روغن مایع و 500 گرم كره حیوانی استفاده كنید.

 

برچسب ها: اکبر جوجه، آموزش اکبر جوجه، تهیه اکبر جوجه، مواد لازم اکبر جوجه، جوجه، آشپزی با جوجه تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز