اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 2 نفر
جوجه محلی 2 عدد (1/300-1/500 كیلوگرم)
نمك به میزان لازم
روغن و كره حیوانی 1 كیلوگرم
ربانار 160 میلیلیتر (دوسوم پیمانه)
روش تهیه اكبرجوجه
جوجه را پاك كنید و بشوئید. آنگاه در قابلمه مناسبی، به میزان لازم آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس جوجه را همراه با نمك در آب جوش بریزید و بگذارید نیمپز شود. حالا جوجه را از آب جوش درآورید و در صافی قرار دهید. اكنون روغن و كره محلی را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق داغ كنید.
اینك جوجه را درون روغن بگذارید و روی حرارت متوسط برشته كنید. آنگاه اكبرجوجه را برای پذیرائی در دیس مناسبی قرار دهید و با رب انار میل كنید.
یادآوری: میتوانید به جای روغن جامد از مخلوط 500 میلیلیتر روغن مایع و 500 گرم كره حیوانی استفاده كنید.