شهین كبیری
مواد لازم جوجه كباب حلزونی
برای 2- 4 نفر
سیر رنده كرده 2 حبه
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
ماست 2 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خردكرده 2 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
زعفران حل كرده 1 قاشق چایخوری
پیاز خلالی خردكرده 1 عدد
فیلهی مرغ 500 گرم
سیخهای چوبی به مقدار لازم
روش تهیه جوجه كباب حلزونی
ابتدا در ظرف مناسبی سیر، روغن زیتون، ماست، جعفری، نمك، فلفل، زعفران و پیاز را بریزید و مخلوط كنید. آنگاه فیلهی مرغ را بیفزائید و روی آن را بپوشانید و به مدت 10 ساعت در یخچال نگه دارید تا مرغ، كاملاً مزهدار شود. سیخهای چوبی را در آب بخیسانید. سپس فیله را به شكل حلزونی بپیچید و در سیخ چوبی فرو ببرید و در ظرف نسوزی بچینید.
حالا كامبی دستگاه را روشن كنید و مایكروویو را روی قدرت پائین (20 وات) و كانوكشن دستگاه را روی 220 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، بدون درپوش روشن كنید و ظرف را درون دستگاه قرار دهید. سپس هرازگاهی سیخها را زیر و رو كنید و از آب باقیمانده، روی جوجهكباب بدهید و صبر كنید تا جوجه بپزد و برشته شود. اینك آن را در ظرف مناسبی بچینید و با برنج قالبی و گوجهفرنگی تزئین كنید.