Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:15

4
دی
مافین کینوا و ژامبون

مافین کینوا و ژامبون

تمام مواد بجز کینوا را با هم مخلوط کنید. آنگاه کینوا را بیفزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا قالب‌های مافین را چرب کرده و دو سوم قالب را از مایه پرکنید.

نجمه درویش ملا

 

مواد لازم برای 10 عدد 

ژامبون خرد کرده                            100 گرم

جعفری ریز خرد کرده                       1 قاشق سوپخوری

پیازچه ریز خرد کرده                        2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان                                 50 گرم

تخم‌مرغ                                        2 عدد

کدو سبز رنده کرده                         1 عدد متوسط

نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر         به میزان لازم

کینوا خیس کرده                            1 پیمانه

روغن مایع                                    2 قاشق سوپخوری

روش تهیه مافین کینوا و ژامبون

تمام مواد بجز کینوا را با هم مخلوط کنید.

آنگاه کینوا را بیفزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

حالا قالب‌های مافین را چرب کرده و دو سوم قالب را از مایه پرکنید.

سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به‌مدت 15-20 دقیقه بگذارید تا مافین بپزد.

بعد از اینکه مافین ها پخت اجازه دهید کمی سرد شود.

سپس از قالب جدا سازید و در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با سس دلخواه سرو نمائید.

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید از سینه مرغ پخته و ریش کرده به‌جای ژامبون استفاده نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

مافین قارچ و ریحان

مافین‌های خوشمزه صبحانه

مافین لبو

مافین فلورانتین 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، مافین، آشپزباشی، آموزش مافین، زندگی آنلاین، شور و شیرین، مافین کینوا و ژامبون، روش تهیه مافین کینوا تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز