نجمه درویش ملا
مواد لازم برای 10 عدد
ژامبون خرد کرده 100 گرم
جعفری ریز خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
پیازچه ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان 50 گرم
تخممرغ 2 عدد
کدو سبز رنده کرده 1 عدد متوسط
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به میزان لازم
کینوا خیس کرده 1 پیمانه
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه مافین کینوا و ژامبون
تمام مواد بجز کینوا را با هم مخلوط کنید.
آنگاه کینوا را بیفزایید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
حالا قالبهای مافین را چرب کرده و دو سوم قالب را از مایه پرکنید.
سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بهمدت 15-20 دقیقه بگذارید تا مافین بپزد.
بعد از اینکه مافین ها پخت اجازه دهید کمی سرد شود.
سپس از قالب جدا سازید و در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با سس دلخواه سرو نمائید.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید از سینه مرغ پخته و ریش کرده بهجای ژامبون استفاده نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: