فرخناز حاتمی
مواد لازم برای 2 نفر
كره 20 گرم
اسفناج 300 گرم
خامهی ساده 2 قاشق سوپخوری
سس خردل 2 قاشق چایخوری
جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری
نان همبرگری كوچك 1 عدد
تخممرغ 2 عدد
پودر پاپریكا یکدوم قاشق چایخوری
روش تهیه مافین فلورانتین
كره را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید.
آنگاه اسفناج را بیفزائید و صبر كنید تا برگهای اسفناج نرم شود.
سپس تابه را سرازیر كنید تا آب اسفناج در تابه باقی نماند.
حالا خامه، سس خردل و جعفری را در تابه بریزید و قدری تفت دهید.
اكنون نان را از وسط نصف كنید و در تستر بگذارید تا برشته شود.
اینك روی هر تكهی نان قدری از مخلوط اسفناج بگذارید و یك تخممرغ نیمرو رویش قرار دهید و پاپریکا بپاشید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
مافین قارچ و ریحان
مافینهای خوشمزه صبحانه
مافین لبو