Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 بهمن 1398 - 12:26

25
شهریور
مافین فلورانتین

مافین فلورانتین

كره را در تابه‌ بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و صبر كنید تا برگ‌های اسفناج نرم شود. سپس تابه را سرازیر كنید تا آب اسفناج در تابه باقی نماند.

فرخناز حاتمی

 

مواد لازم برای 2 نفر 

كره                          20 گرم

اسفناج                     300 گرم

خامه‌ی ساده             2 قاشق سوپخوری

سس خردل               2 قاشق چایخوری

جعفری خردكرده         1 قاشق سوپخوری

نان همبرگری كوچك    1 عدد

تخم‌مرغ                   2 عدد

پودر پاپریكا               یک‌دوم قاشق چایخوری

روش‌ تهیه مافین فلورانتین

كره را در تابه‌ بریزید و روی اجاق گرم كنید.

آن‌گاه اسفناج را بیفزائید و صبر كنید تا برگ‌های اسفناج نرم شود.

سپس تابه را سرازیر كنید تا آب اسفناج در تابه باقی نماند.

حالا خامه، سس خردل و جعفری را در تابه بریزید و قدری تفت دهید.

اكنون نان را از وسط نصف كنید و در تستر بگذارید تا برشته شود.

اینك روی هر تكه‌ی نان قدری از مخلوط اسفناج بگذارید و یك تخم‌مرغ نیمرو رویش قرار دهید و پاپریکا بپاشید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

مافین قارچ و ریحان

مافین‌های خوشمزه صبحانه

مافین لبو

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، مافین، آشپزی با اسفناج، آشپزباشی، زندگی آنلاین، مافین فلورانتین، روش تهیه مافین فلورانتین تعداد بازديد: 152 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مافین چیست؟

فیلم روز
تصویر روز