نجمه درویش ملا
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری
روغن 2 قاشق سوپخوری
گوشت چرخکرده 150 گرم
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
قارچ خرد کرده 100 گرم
فلفل دلمه رنگی خرد کرده 1 عدد متوسط (100 گرم)
کنسرو ذرت 100 گرم
نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و جوز هندی به میزان لازم
ریحان خشک 1 قاشق سوپخوری
پاستای پخته و آبکش کرده 400 گرم
پنیر موزارلا 200 گرم
روش تهیه گراتن پاستا
پیاز و روغن را در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید.
آنگاه گوشت و رب را بیفزایید و کمی تفت دهید.
حالا قارچ، فلفل دلمه، ذرت و ادویه جات را به مایه اضافه کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه با حرارت متوسط بپزد.
سپس در ظرف مناسبی یک لایه پاستا و یک لایه از مایه گوشتی و قدری پنیر بریزید.
این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید، روی لایه آخر پنیر بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بهمدت 20 دقیقه قرار دهید.
یادآوری
* میتوانید از سس بشامل نیز در این غذا استفاده کنید.
* میتوانید تمام مواد را با هم مخلوط کنید و سپس در فر بگذارید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
گراتن قالبی بادمجان و ماهی
گراتن بادمجان و مرغ
گراتن سیب زمینی و بادمجان