Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:01

19
فروردین
گراتن قالبی بادمجان و ماهی

گراتن قالبی بادمجان و ماهی

قالب لوف به ابعاد 25×10 را سلفون بکشید و بادمجان و فلفل دلمه ای را یکی در میان کف قالب بچینید و نیمی از مخلوط پنیر خامه ای و سبزیجات را روی آن بریزید و صاف کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 10 نفر 

 بادمجان ورقه ای خرد کرده                                3 عدد درشت

روغن زیتون                                                     به میزان لازم

فلفل دلمه ای قرمز کبابی                                  2 عدد درشت

پنیر خامه ای                                                   600 گرم

سبزیجات معطرخرد کرده (نعنا، گشنیز، ریحان)       3 قاشق سوپخوری

ژامبون دودی                                                   3 ورق

فیلۀ ماهی قزل آلای دودی                                 یک عدد

روش تهیه گراتن قالبی بادمجان و ماهی

بادمجان ها را در روغن زیتون سرخ کنید و کنار بگذارید.

آن گاه قالب لوف به ابعاد 25×10 را سلفون بکشید و بادمجان و فلفل دلمه ای را یکی در میان کف قالب بچینید و نیمی از مخلوط پنیر خامه ای و سبزیجات را روی آن بریزید و صاف کنید.

حالا ورقه های ژامبون‌، لایه‌ای از بادمجان، فلفل، فیلۀ ماهی و باقیماندۀ پنیر و در نهایت بادمجان و فلفل را بگذارید و لبه‌های سلفون را روی مواد بکشید و قالب را یک شب در یخچال قرار دهید.

اینک گراتن را از قالب بیرون بیاورید و در ظرف مناسب پذیرائی آن را سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

گراتن بادمجان و مرغ

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزباشی، گراتن، زندگی آنلاین، شور و شیرین، گراتن قالبی بادمجان و ماهی، گراتن قالبی، گراتن قالبی بادمجان، گراتن قالبی ماهی، دستور تهیه گراتن تعداد بازديد: 546 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز