اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 10 نفر
بادمجان ورقه ای خرد کرده 3 عدد درشت
روغن زیتون به میزان لازم
فلفل دلمه ای قرمز کبابی 2 عدد درشت
پنیر خامه ای 600 گرم
سبزیجات معطرخرد کرده (نعنا، گشنیز، ریحان) 3 قاشق سوپخوری
ژامبون دودی 3 ورق
فیلۀ ماهی قزل آلای دودی یک عدد
روش تهیه گراتن قالبی بادمجان و ماهی
بادمجان ها را در روغن زیتون سرخ کنید و کنار بگذارید.
آن گاه قالب لوف به ابعاد 25×10 را سلفون بکشید و بادمجان و فلفل دلمه ای را یکی در میان کف قالب بچینید و نیمی از مخلوط پنیر خامه ای و سبزیجات را روی آن بریزید و صاف کنید.
حالا ورقه های ژامبون، لایهای از بادمجان، فلفل، فیلۀ ماهی و باقیماندۀ پنیر و در نهایت بادمجان و فلفل را بگذارید و لبههای سلفون را روی مواد بکشید و قالب را یک شب در یخچال قرار دهید.
اینک گراتن را از قالب بیرون بیاورید و در ظرف مناسب پذیرائی آن را سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: