معصومه فلاحی
مواد لازم برای 4- 6 نفر
سس سفید یک و یکدوم پیمانه
سیبزمینی حلقهای خرد و نیمپز کرده ۴۰۰ گرم
بادمجان حلقهای خرد و سرخکرده ۳ عدد
جعفری ریز خرد کرده یکچهارم پیمانه
پیاز خردکرده و تفتداده ۲ عدد
پودر آویشن و رزماری از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پنیر موزارلا رنده کرده 200 گرم
مواد لازم برای تهیه سس سفید
کره ۳۰ گرم
آرد ۳ قاشق سوپخوری
شیر ۲ پیمانه (500 میلیلیتر)
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر جوز هندی یکهشتم قاشق چایخوری
روش تهیه گراتن سیب زمینی و بادمجان
کف ظرف مورد نظر را با قدری سس آغشته کنید.
آنگاه یک لایه سیبزمینی و یک لایه بادمجان بچینید.
سپس کمی جعفری و پیاز داغ اضافه کنید و بعد آویشن، رزماری، سس و کمی پنیر.
این مواد باید بهصورت دولایه ریخته شود و در لایه آخر فقط سس و پنیر قرار گیرد.
حالا در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا سطح آن طلایی شود.
گراتن باید داخل همان ظرف سرو شود.
روش تهیه سس سفید
کره و آرد را در تابه مناسبی بریزید و قدری روی حرارت تفت دهید.
آنگاه شیر را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید تا سس غلیظ و یکدست شود.
سپس نمک، فلفل و جوز هندی را به سس اضافه کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
گراتن قالبی بادمجان و ماهی
گراتن بادمجان و مرغ