Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 15:09

26
آذر
ساتای مرغ

ساتای مرغ

سس سویا،کره بادام زمینی، آب لیمو، شکر قهوه‌ای، پودر‌کاری، سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و سس تند را با هم مخلوط کنید. آن‌گاه سینه‌های مرغ را خرد کنید و به مواد فراهم کرده بیفزائید.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای 4 نفر

سس سویا                            یک‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

کره بادام زمینی                       2 قاشق سوپخوری

آب لیمو                                  یک‌چهارم  پیمانه (60 میلی‌لیتر)

شکر قهوه‌ای                           1 قاشق سوپخوری

پودر کاری                               1 قاشق سوپخوری

سیر له کرده                           2 حبه

پودر تخم گشنیز                      یک دوم قاشق چایخوری

پودر زیره                                یک‌چهارم  قاشق چایخوری

سس تند                               1 قاشق چایخوری

سینه فیله کرده                      300 گرم

روش‌ تهیه ساتای مرغ

سس سویا،کره بادام زمینی، آب لیمو، شکر قهوه‌ای، پودر‌کاری، سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و سس تند را با هم مخلوط کنید.

آن‌گاه سینه‌های مرغ را خرد کنید و به مواد فراهم کرده بیفزائید.

حالا به مدت دوساعت در یخچال بگذارید.

سپس تکه‌های مرغ را به سیخ کشیده وکباب کنید.

یادآوری

ساتا به زبان اندونزی به غذایی گفته می‌شود که شامل گوشت و ادویه‌جات باشد و سپس کباب شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

پانی نی مرغ و اسفناج

مافین مرغ و تره فرنگی

اردور مرغ و پیازچه

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، ساتای مرغ، دستور تهیه ساتای مرغ تعداد بازديد: 325 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز