مریم عکاف
مواد لازم برای 4 نفر
سس سویا یکچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
کره بادام زمینی 2 قاشق سوپخوری
آب لیمو یکچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
شکر قهوهای 1 قاشق سوپخوری
پودر کاری 1 قاشق سوپخوری
سیر له کرده 2 حبه
پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چایخوری
پودر زیره یکچهارم قاشق چایخوری
سس تند 1 قاشق چایخوری
سینه فیله کرده 300 گرم
روش تهیه ساتای مرغ
سس سویا،کره بادام زمینی، آب لیمو، شکر قهوهای، پودرکاری، سیر، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و سس تند را با هم مخلوط کنید.
آنگاه سینههای مرغ را خرد کنید و به مواد فراهم کرده بیفزائید.
حالا به مدت دوساعت در یخچال بگذارید.
سپس تکههای مرغ را به سیخ کشیده وکباب کنید.
یادآوری
ساتا به زبان اندونزی به غذایی گفته میشود که شامل گوشت و ادویهجات باشد و سپس کباب شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
پانی نی مرغ و اسفناج
مافین مرغ و تره فرنگی
اردور مرغ و پیازچه