معصومه فلاحی
مواد لازم برای 4 – 6 نفر
سیر له کرده ۲ حبه
پیازچه خرد کرده ۵ ساقه
فلفلدلمهای قرمز ریز خرد کرده نصف از یک عدد
کره ۲۵ گرم
سینه مرغ چرخکرده ۳۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر آویشن یک دوم قاشق چایخوری
نان تست کوچک یک بسته
کنجد به میزان لازم
پنیر موزارلا رنده کرده به میزان لازم
روش تهیه اردور مرغ و پیازچه
سیر، پیازچه و فلفل دلمهای را در کره تفت دهید و کنار بگذارید.
آنگاه مرغ را به همراه نمک، فلفل و آویشن مزهدار کنید.
سپس سبزیجات خنک شده را اضافه کنید.
حالا یک لایه نازک از مواد روی نان تست قرار دهید و با پالت سطح آن را صاف کنید.
اینک قسمت گوشتی اردورهای آماده را در کنجد زده و در روغن سرخ کنید.
یادآوری
میتوانید به جای کنجد قدری پنیر روی نانها بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد 15-20 دقیقه آن را بپزید تا سطح نان طلاییرنگ شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
اردور تخم مرغ و شوید
اردور بوقلمون
اردور تخم مرغ فلفلی