Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 02:21

29
آبان
اردور مرغ و پیازچه

اردور مرغ و پیازچه

سیر، پیازچه و فلفل دلمه‌ای را در کره تفت دهید و کنار بگذارید. آن‌گاه مرغ را به همراه نمک، فلفل و آویشن مزه‌دار کنید. سپس سبزیجات خنک شده را اضافه کنید.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای 4 – 6 نفر 

سیر له کرده                                ۲ حبه

پیازچه خرد کرده                            ۵ ساقه

فلفل‌دلمه‌ای قرمز ریز خرد کرده         نصف از یک عدد

کره                                             ۲۵ گرم

سینه مرغ چرخکرده                       ۳۵۰ گرم

نمک و فلفل سیاه                          به میزان لازم

پودر آویشن                                   یک دوم قاشق چایخوری 

نان تست کوچک                            یک بسته

کنجد                                           به میزان لازم

پنیر موزارلا رنده کرده                       به میزان لازم

روش تهیه اردور مرغ و پیازچه

سیر، پیازچه و فلفل دلمه‌ای را در کره تفت دهید و کنار بگذارید.

آن‌گاه مرغ را به همراه نمک، فلفل و آویشن مزه‌دار کنید.

سپس سبزیجات خنک شده را اضافه کنید.

حالا یک لایه نازک از مواد روی نان تست قرار دهید و با پالت سطح آن را صاف کنید.

اینک قسمت گوشتی اردو‌رهای آماده را در کنجد زده و در روغن سرخ کنید.

یادآوری

می‌توانید به جای کنجد قدری پنیر روی نان‌ها بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد 15-20 دقیقه آن را بپزید تا سطح نان طلایی‌رنگ شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

اردور تخم مرغ و شوید

اردور بوقلمون

اردور تخم مرغ فلفلی

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، اردور، شور و شیرین، اردور مرغ و پیازچه، دستور تهیه اردور مرغ و پیازچه، روش تهیه اردور مرغ و پیازچه تعداد بازديد: 352 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز