فرخناز حاتمی
مواد لازم
کره 50 گرم
تره فرنگی خرد کرده 150 گرم
فیله مرغ خرد کرده 200 گرم
سیر له کرده 2 حبه
قارچ ریز خرد کرده 200 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
تخممرغ 3 عدد
خامه 100 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه قرمز ریز خرد کرده یک دوم پیمانه
آرد 100 گرم
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری
پنیر موزارلای رنده کرده 100 گرم
روش تهیه مافین مرغ و تره فرنگی
کره را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید.
آنگاه ترهفرنگی را اضافه کنید و قدری تفت دهید.
حالا مرغ و سیر را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید.
سپس قارچ، نمک و فلفل را افزوده و با حرارت تند 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
اینک تابه را از روی حرارت برداشته تا خنک شود.
حالا زرده و سفیده را از هم جدا کنید و سفیده را خوب بزنید تا لطیف شود.
اکنون زرده را نیز بزنید. حالا خامه، آبلیمو و فلفلدلمهای را با زرده مخلوط کنید.
آنگاه آرد و بیکینگپودر را با آن ترکیب کنید.
اینک سفیده را اضافه کنید و به آرامی با مواد مخلوط نمائید.
سپس در قالب مافین، کپسولهای کاغذی قرار دهید و سهچهارم از کپسولها را مواد بریزید و آن را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: