Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:26

5
آذر
پانی نی مرغ و اسفناج

پانی نی مرغ و اسفناج

نان را از لبه باز کنید. آن‌گاه درون نان را با کره آغشته کنید. سپس نیمی از پنیر را کف نان قرار دهید. حالا تخم‌مرغ و اسفناج را مخلوط کنید و در تابه چربکرده بپزید و زیر و رو کنید تا دو طرف آن بپزد.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 4 نفر

نان پیتا                             1 عدد

کره نرم‌شده                      2 قاشق چایخوری

پنیر ورقه‌ای دالیا                 8 ورق

تخم‌مرغ همزده                  1 عدد

برگ اسفناج خرد کرده         یک‌دوم پیمانه

مرغ پخته و خرد کرده           50 گرم

روش تهیه پانی نی مرغ و اسفناج

نان را از لبه باز کنید.

آن‌گاه درون نان را با کره آغشته کنید.

سپس نیمی از پنیر را کف نان قرار دهید.

حالا تخم‌مرغ و اسفناج را مخلوط کنید و در تابه چربکرده بپزید و زیر و رو کنید تا دو طرف آن بپزد.

اینک تخم‌مرغ را روی پنیر ورقه‌ای دالیا قرار دهید.

سپس مرغ پخته و در نهایت باقیمانده پنیر ورقه‌ای دالیا را قرار دهید.

قدری روی نان را بفشارید و ده دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

سپس از فر خارج کرده و برش بزنید.

بیشتر بخوانید:

پانی نی بادمجان با سس پستو

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، آشپزی، زندگی آنلاین، دالیا، پنیر دالیا، ماهنامه کودک سالم، پانی نی مرغ و اسفناج، پانی نی اسفناج تعداد بازديد: 466 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز