Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:28

4
آذر
کباب تابه ای مرغ

کباب تابه ای مرغ

گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز، سیر، آرد سوخاری، کره، پاپریکا و زعفران را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا گوشت کاملا نرم و منسجم شود.

فرخناز حاتمی

 

مواد لازم برای 4 نفر

سینة مرغ چرخکرده                              500 گرم

نمک و فلفل                                         به میزان لازم

زردچوبه                                              به میزان لازم

پیاز رنده کرده                                       یک عدد بزرگ

سیر له کرده                                        2 حبه

آرد سوخاری                                        2 قاشق سوپخوری

کره نرم شده                                       50 گرم

پاپریکا                                                یک قاشق چایخوری

زعفران حلکرده                                    یک قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه کباب تابه ای مرغ 

گوشت، نمک، فلفل، زردچوبه، پیاز، سیر، آرد سوخاری، کره، پاپریکا و زعفران را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا گوشت کاملا نرم و منسجم شود.

آن‌گاه در تابه مستطیل شکلی آن را پهن کنید و با دست مرطوب سطح آن را کاملا صاف و یکدست کنید.

حالا تابه را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا پخته و برشته شود.

سپس از فر خارج کرده و به آرامی کباب را برش بزنید و به همراه گوجه گیلاسی آن را بیارائید.

یادآوری

این کباب را به همراه نان یا چلو می‌توانید سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب چوبی با ران بوقلمون

کباب سوخاری فیله مرغ

کباب استانبولی

کباب تابه

کباب سبزینه

کباب ماهی و لیمو

کباب مکزیکی

سینی کباب ترکی

 

برچسب ها: کباب، طرز تهیه کباب، آشپزباشی، کباب مرغ، زندگی آنلاین، شور و شیرین، کباب تابه ای مرغ، روش تهیه کباب تابه ای مرغ تعداد بازديد: 594 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز